Skip to main content

Show-ul American Idol, anulat în Statele Unite după 15 sezoane

 

american-idolRețeaua TV Fox renunță la formatul unul dintre cele mai vechi formate de talente din SUA, American Idol. Anul viitor, sezonul cu numărul 15 al show-ului de cântat va fi și ultimul, potrivit presei de peste Ocean.

Publicitate

„Nu a fost o decizie ușoară. American Idol a fost o parte vitală pentru evoluția postului Fox și am petrecut mult timp vorbind cu producătorii despre viitorul American Idol și am ajuns împreună la concluzia că a venit vremea să încheiem show-ul” a declarat Gary Newman, președintele și unul dintre directorii executivi ai Fox, citat de Entertainment Weekly.

Dana Walden, director executiv al Fox, a declarat presei că a fost o decizie foarte dificilă și a dezvăluit că în ultimul sezon al show-ului vor apărea foști jurați ai American Idol. „Mulți foști concurenți și judecători și-au arătat entuziasmul în legătură cu acest ultim sezon”, a mai declarat Dana Walden.

Sezonul 15 al American Idol va avea aceeași jurați ca și în ultimele două sezoane: Jennifer Lopez, Keith Urban și Harry Connick. Printre cei care au jurizat show-ul în cele 15 sezoane s-au numărat Paula Abdul (timp de 7 ani), Simon Cowell (8), Randy Jackson, Ellen DeGeneres, Steven Tyler, Mariah Carey și Nicki Minaj.

American Idol a fost unul dintre cele mai puternice show-uri din SUA în termeni de audiență. Producția a avut un vârf de 36 de milioane de telespectatori în 2006, în cadrul finalei. După acest moment, cifrele show-ului au fost într-o continuă scădere. Anul acest, American Idol a ajuns la o medie de 11,6 milioane de privitori.

Formatul a fost cumpărat, în 2011, de Antena 1 pentru a fi produs la nivel local, însă nu a mai fost făcut.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Era de asteptat , show-ul numai performa cum trebuie de ceva sezoane bune ... si era si cam invechit formatul ... , singurul format care se tine bine dupa ani si ani la americani e Survivor.

    P.S. : Il face A1 in 2016 , un format de anii 2000 , ma si gandesc ce succes o sa aiba :)) ...

Trimite un comentariu