Skip to main content

Traian Constantin, concurentul eliminat de la Românii au talent, spune ca nu i s-a comunicat ca a fost scos din concurs

 
traian constantin
traian constantin

UPDATE. Traian Constantin ar fi fost fost eliminat dupa ce producatorii show-ului au luat la cunostinta ca numele tanarului apare intr-o ancheta a politiei legata de un caz de pedofilie, potrivit WowBiz. Concret, Traian Constantin este suspectat ca ar fi incercat sa profite de unul din elevii lui de pian. Parintii copilului ar fi aflat despre intreaga intamplare si au depus pe numele acestuia o plangere. Este evident faptul ca mai-marii postului tv au vrut sa evite un nou scandal mediatic, invatand din cazul pictorului criminal din Timisoara care a reusit sa se dea victima in fata juratilor si sa minta in legatura cu motivele reale ale incarcerarii sale

Publicitate

Traian Constantin, finalistul exclus din show-ul Românii au talent, s-a declarat socat de decizia luata de Pro TV, după cum a declarat acesta pentru WowBiz.ro. „Va rog sa ma credeti ca nu stiu nimic. Acum aud prima data despre asa ceva. Eu cred ca ar fi trebuit sa-mi comunice mie decizia asta. Nu este corect din partea lor ca au luat decizia asta fara sa ma anunte. PRO TV-ul trebuia sa ma sune sa-mi comunice motivul sau incalcarile care au fost, pentru ca eu chiar nu-l cunosc. Nu cunosc motivul”, a declarat Traian Constantin.

Reamintim ca, astazi, echipa de productie a emisiunii “Romanii au talent” a hotarat excluderea din competitie a concurentului Traian Constantin, „pe motivul incalcarii clauzelor contractuale”. „Acesta va fi inlocuit in finala competitiei cu Nicoleta Iancu, clasata in urma voturilor publicului in primii patru concurenti ai primei semifinale “Romanii au talent”, care a avut loc vineri, 8 mai", se arata intr-un comunicat al Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stardust Stardust
    petrisoare, ai sarit repede pe articolul de pe wowbiz in care concurentul zice ca n-a stiut nimic, dar n-ai vazut articolul in care scrie ca stia de deja de eliminare si chiar a semnat rezilierea cu protv... nu mai zic ca wowbiz avanseaza si un posibil motiv.
    te-ai razbunat putin pe protv ?
    te-ai racorit ?
  • Iuliane Iulian Iuliane Iulian
    Si de unde stii ca nu a dat declaratia si inainte de a fi dat afara din concurs ?
  • Iulian Iulian
    pai a dat declaratia dupa ce a fost eliminat.. Of, greu mai citesti
  • Florin Florin
    e simplu. trebuie sa se comunice motivele pentru care a fost eliminat. ca acum el a dat un interviu la Wow Biz nu mai e o problema, deoarece a fost anuntata eliminarea sa. de asemenea, e important cand a avut loc incalcarea regulamentului. daca aceasta nu s-a produs in ultimile 3 zile Protv si-a creat o mare problema.
  • Traiane Traian Traiane Traian
    Si tu ce cauti la "WowBiz.ro" (Kanal D) ?

Trimite un comentariu

sus