Skip to main content

TVR ia la controlat contractele de licențe sportive

 
TVR ia la controlat contractele de licențe sportive
tvr
Consiliul de Administrație al TVR  ia la puricat achizițiile transmisiunilor sportive. Mai exact, în ultima ședință a conducerii TVR, membrii CA ai TVR au auprobat constituirea unui grup de lucru ce se va ocupa de analizarea şi evaluarea „tuturor contractelor de achiziţie licențe sportive încheiate de SRTv şi aflate în derulare”.
Grupul de lucru care se va ocupa de analizarea și evaluarea achizițiilor sportive este format din Emil Hossu Longin (șeful sportului din TVR), Dragoş Bocănaciu, Constantin Şerbu, Camelia Pătru, Monica Stoicescu, Lucian Romaşcanu, Liviu Nicolescu, Cătălin Blebea și Adrian Bucur (membru în CA)
Raportul care va rezulta din această evaluare ar trebui prezentat conducerii TVR în luna iunie, potrivit documentului din ședința CA care a avut loc săptămâna trecută.
Totodată, Consiliul de Administrație al televiziunii publice a aprobat săptămâna trecută eşalonarea plăţilor pentru UEFA din contractul Champions League 2012-2015 pentru perioada aprilie-septembrie 2015.

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Dumnezeule mareeee! Adica Hossu este cel care a semnat contractele si tot el este in comisie??? El se evalueaza pe ...el insusi??? Si Bocanaciu ala nu e tot la sport? Nu e ala care a facut praf meciurile de la mondiale?? Numai la TVR se putea intampla asa ceva!!
  • Iar Bucur? Dar falsul prin care a ajuns Bucur senior jurnalist nu e controlat? Dar contractele impuse de Stelian Tanase cu Dinescu, cu Sorin Avram, cu Nistorescu, cu Miruna Munteanu nu sunt verificate?

Trimite un comentariu