Skip to main content

VIDEO. Mihai Tatulici şi-a lansat volumul de memorii Singur între veacuri. Amintirile lui Tatulici, la PaginademediaTV

 
Mihai Tatulici Singur intre veacuri
Mihai Tatulici Singur intre veacuri

Mihai Tatulici Singur intre veacuri

Publicitate

Mihai Tatulici a lansat astăzi primul volul de memorii: Singur între veacuri. Cum am ajuns acolo.

Cartea cuprinde însemnări din cariera jurnalistului, care acoperă perioada 1966-2015.

“Toţi oamenii importanţi cu care am lucrat de-a lungul timpului deschid acest prim volum”, a declarat Mihai Tatulici pentru Paginademedia.ro. Ion Cristoiu, Sergiu Toader, Cristian Ţopescu sunt doar câţiva dintre cele 20 de nume care semnează în deschiderea cărţii. “A fost ideea lor să scrie un text despre acest volum. Sunt toţi oamenii importanţi cu care am lucrat”, spune Tatulici.

În trecut, Mihai Tatulici a fost invitatul interviurilor video PaginademediaTV, unde a povestit despre perioada de început, despre Ion Cristoiu, despre Cornel Nistorescu, dar şi despre cum a ajuns Mircea Badea în presă.

VIDEO. Înregistrarea integrală a interviului acordat Paginademedia.ro de Mihai Tatulici:

Citeşte şi:

VIDEO. Mihai Tatulici, poveşti spectaculoase la PaginademediaTV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    Este o carte de tot rahatul....Care conține numai minciuni..Un moș răsuflat care nici nu știe pe ce lume trăiește, sa mai coboare cu picioarele pe pământ. Un pomanagiusi un expirat
  • micul prapastios micul prapastios
    Nu dl. Tatulici a ingropat televiziunile , ci patronii lor care nu au mai avut puterea financiara sa-l plateasca pe maestru , n-au mai avut bani de benzina pentru elicopter . Nu stiu profesionist care sa miroasa banul ca dl. Tatulici . Si a facut si cinste cu mamaliga cu branza la echipa ( da' cred ca n-a platit ) . Ce e-al lui e-al lui . Dl. Hurezeanu , Sergiu Toader - mici copii .
  • Dan Andrei Dan Andrei
    Sper ca, in paginile volumului, sa existe referinte consistente despre ridicate de autor de la Caritas(jocul piramidal de mijlocul anilor '90), despre maiestria de a inmormanta=pune pe butuci posturi de televiziune cu specific economic(Money TV, de exemplu) si cate si mai cate cu iz de televiziune.
    "Şi pentru că toate acestea
    Trebuiau să poarte un nume,
    Un singur nume,
    Li s-a spus(...)" Tatulici.

Trimite un comentariu

sus