Skip to main content

Agenția care s-a ocupat de campania Antena 1 "Donez Roșu pentru România", aproape 20 de premii la festivalul Golden Hammer

 
Agenția care s-a ocupat de campania Antena 1 "Donez Roșu pentru România", aproape 20 de premii la festivalul Golden Hammer
read a tree

VIDEO. Agenția Geometry Global a câștigat 17 premii la festivalul creativității internaționale Golden Hammer 2015, de la Riga, Letonia. Dintre premii, opt au fost luate pentru campania Donează roșu pentru România, derulată împreună cu Observatorul Antenei 1. Alte premii au fost luate pentru campania Read a tree. Save a book (Citește un pom, salvează o carte), făcută de agenție pentru pentru elefant.ro.

Publicitate

Detalii, în continuare:

PALMARES. Agenția Geometry Global a câștigat un premiu Silver, zece premii Gold, două premii speciale și două premii Grand Prix la Riga. Ea a fost numită "Best Communication Agency of the Year" și "Best PR Agency of the Year".

Fără roșu

”Donează roșu pentru România” sau ”The RBG News” este campania de mobilizare socială lansată de Geometry Global Bucharest împreună cu Observatorul Antenei 1. Scopul: să determine românii să doneze sânge.

”Donează roșu” este mesajul sub care au fost difuzate imaginile în cadrul jurnalului Antena 1, fără culoarea roșie, în săptămâna 28 aprilie – 2 mai, timp de trei minute pe zi.

Online, românii pot susține în continuare cauza accesând aplicația de pe Facebook ”Donează roșu pentru România”: utilizatorii pot găsi cel mai apropiat centru de donare și își pot schimba poza de profil cu sloganul campaniei.

Campania a câștigat opt premii, la categorii precum social, media, relații publice, dintre care cinci Gold, două Grand Prix și un premiu special.

Citește un pom. Cum?

Cea de-a doua campanie Geometry premiată la Golden Hammer a fost făcută pentru site-ul elefant.ro.

Împreună cu elefant.ro, Geometry Global Bucharest a lansat aplicația ”Read a tree. Save a book”. Mecanismul: cei care folosesc aplicația pot scana orice copac și, în schimb, primesc gratuit cărți digitale de la elefant.ro. Campania a câștigat cinci premii Gold.

read a tree

Categoriile, premiile si campaniile castigatoare de catre Geometry Global Bucharest la Golden Hammer 2015:

Media: Gold, "Read a Tree. Save a Book"
Media: Gold, "The RGB News"
Media: Grand Prix, "The RGB News"
Promo and activation: Gold, "Read a Tree.Save a Book"
Campaigns: Gold, "Read a Tree.Save a Book"
Communications Folder Special Award [un punctaj total la categoriile de pana atunci]
PR: Gold, "The RGB News"
PR: Gold, "The RGB News"
PR: Gold, ”The RGB News"
PR: Grand Prix, "The RGB News"
PR Special Award, "The RGB News"
Interactive: Silver, "Donate KM"
Interactive: Gold, "Read a Tree. Save a Book"
Social: Gold, "The RGB News"
Social: Gold, "Read a Tree"

Best Communication Agency of the Year

Best PR Agency of the Year

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu