Skip to main content

Cine este “al patrulea jurat” X-Factor. Audiţiile show-ului încep sâmbătă

 
juriu x factor
juriu x factor

X-Factor începe audiţiile în faţa juriului, prima filmare fiind programată pe 4 iulie. Anul acesta, X-Factor va avea un “al patrulea jurat”, pe lângă Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu.

Publicitate

Cine va fi?

Din informaţiile Paginademedia.ro, al patrulea jurat va fi un …”personaj colectiv”: publicul. Conform aceloraşi surse, publicul va avea un cuvânt de spus în show-ul de pe Antena 1.

Audiţiile din 4 iulie vor avea loc la Teatrul de Operetă Ion Dacian din Bd. Octavian Goga, începând de la ora 10.00. Intrarea este deschisă publicului care doreşte să participe la audiţii show-ului jurizat de Horia Brenciu, Delia şi Ştefan Bănică.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Exclus ca publicul sa fie al-4-lea jurat, inteleg ca doriti sa dati stiri "Exclusive" doar ca sunteti informati gresit.
    Al-4-lea jurat este chiar o vedeta, asta este "regula noua" de la The X FACTOR, uitati-va in alte tari ca sunt 4 din 2015..
  • Florin Florin
    Vocea a fost peste X Factor, dar in unele editii s-a apropiat foarte mult in audiente. daca tin minte bine a fost o seara cu diferenta de 2000 de telespectatori, ceea ce arata ca potential este. calitativ, ultimul sezon X Factor a fost superior celorlalte sezoane, dar competitia directa cu o emisiunea de acelasi gen, dar mai buna, i-a daunat.

    as fi crezut ca Antena va incerca sa mute emisiunea, dar faptul ca mai aduc un jurat, doar asa ca sa se ajunga la 4 ca la Vocea si mentin sloganul Mai mult decat voce ma face sa cred ca cele doua emisiuni se vor lupta din nou cot la cot. Pana la urma si asta e o strategie, care va duce la publicitate gratuita.
  • ionut ionut
    Al 4 lea jurat va fi tudor turcu :) dar sa nu mai spuneti nimanui :)
  • X FACTOR aruncă bomba! Cine este cel de-al patrulea JURAT. Nimen
    […] informațiile Paginademedia.ro, al patrulea jurat va fi un …”personaj colectiv”: publicul. Conform acelorași surse, […]
  • pArA pArA
    Dupa promo-urile cu "omul din umbra" ... ar fi un pic aiurea sa anunte ca al 4-lea jurat sa fie publicul ... daca e sa o luam asa ... Romanii au talent au avut 5 jurati ... pentru ca de fiecare data cand era 2 la 2 la voturi intervenea publicul sa decida daca numarul merge mai departe sau nu.

    E cam trasa de par ... daca se va confima zvonul de mai sus.

    P.S. : In competie cu Vocea , X-Factor nu are nici o sansa ... dar nici impotriva altor show-uri sau chiar a filmelor nu cred ca se va descurca prea bine ... pt. X-factor , A1 are nevoie de HD in primul rand si mai apoi de imbunatatiri la productie ... cu toate ca e una din putinele emisiuni A1 care are o productie cat de cat decenta.
  • BOMBĂ! CINE ESTE CEL DE-AL PATRULEA JURAT DE LA X FACTOR - Repor
    […] informațiile Paginademedia.ro, al patrulea jurat va fi un …”personaj colectiv”: publicul. Conform acelorași surse, […]
  • Florin Florin
    stai ca nu inteleg. au anuntat ca va exista un al patrulea jurat, iar al patrulea jurat e publicul? :)) e de tot rasul. sper ca doar au reusit sa il tina secret bine si sper ca Antena va fi inspirata sa programeze X Factor in alta zi. competitia directa cu Vocea Romaniei nu o ajuta. potential s-a vazut de anul trecut ca are.

Trimite un comentariu

sus