Skip to main content

Cristian Petriceanu, fost coordonator al vânzărilor online Antena Group, numit country manager al Madhouse

 
cristian-petriceanu
cristian-petriceanu

Cristian Petriceanu a fost numit country manager al companiei Madhouse, provider de soluţii pentru terminale mobile. În ultimii doi ani, Petriceanu a fost Online Sales Coordinator la Antena Group.

Publicitate

“Cu ajutorul colegilor de la Madhouse si a tehnologiei foarte avansate pe care o au la dispozitie, doresc sa ajut publisherii romani sa-si monetizeze mai bine inventarul pe mobile si, de asemenea, sa ofer advertiserilor si agentiilor posibilitati mult mai variate si cu potential creativ mai mare de a-si expune mesajele comerciale in formatele cele mai noi si mai inovative,” spune Cristian Petriceanu, Madhouse Country Manager.

Madhouse, retea de publicitate pentru mobile cu sediul in Ungaria, a deschis la finalul anului trecut reprezentanta din Bucuresti. Pana la acest moment a implementat mai multe campanii rich media, special pentru mobile, pentru clienti premium ca Vodafone, Libra Bank, OTP Bank.

“Pietele din regiunea Centrala si de Est a Europei au o dezvoltare comparabila, in special in zona de mobile advertising. Ne-am dorit ca Madhouse, in Romania, sa fie condus de o persoana care are are un background solid in vanzarea de publicitate online si care intelege acest domeniu aflat intr-o continua schimbare” declara Gabor Brindza, CEO si fondator Madhouse.

Cristian Petriceanu lucrează în publicitate de la începutul anilor 90. Traseul professional al lui Cristian Petriceanu:

1993-1994: General Manager al agenţiei Expresiv
1994-1997: General Manager Die Hager Advertising Agency
1998-2005: TBWA
2005-2006: Marketing Communications Consultant NCH Advisors
2006-2009: Managing Director Netbridge Investments
2009-2014: National Online Sale Director Inform Media
2013-2015: Online Sales Coordinator Antena TV Group

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus