Skip to main content

Evenimentul zilei împlinește 23 de ani. Ziarul „strigă catalogul”: cine a lucrat la EVZ să ridice mâna

 
Evenimentul zilei împlinește 23 de ani. Ziarul „strigă catalogul”: cine a lucrat la EVZ să ridice mâna
captura evz vechi

Ziarul Evenimentul zilei împlinește în iunie 23 de ani. Cotidianul a apărut în 1992, iar luni, la chioșcuri se va găsi un număr aniversar, scrie evz.ro.

Publicitate

EVZ strigă catalogul

Ediția care sărbătorește evenimentul va conține numele jurnaliștilor care au semnat paginile ziarului în anii 1992-2014. Ei sunt rugați să confirme printr-un mail trimis pe adresa secretariat@evz.ro.

Cu ocazia aniversării ziarul lansează un concurs prin care cititorii pot câștiga un abonament la ziar valabil timp de 30 de zile. Cei interesați trebuie doar să se înscrie și să răspundă la o întrebare.

Cititorii sunt așteptați  și la un eveniment, organizat vineri, în piața Universității, între orele 14 – 18.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Doamne ce aiuriti lucrau acolo. Voi vedeti ca scrie "asasininarea lui Mihalea" in loc de ''asasinarea lui Mihalea''?????
  • de la chestia asta cu Gaina si puii vii a inceput toata obsesia cu Senzationalul, Tabloidele, si Stirile de la ora 5. pana si diaconescu s-a inspirat din Stirea cu Gaina si puii vii cand s-a gandit sa faca din elodia o Telenovela. Cristoiu intotdeauna va fi tinut minte pentru Gaina si puii vii, Stirea care a consacrat si EVZ pentru asta.

Trimite un comentariu