Skip to main content

Evenimentul zilei împlineşte 23 de ani. Ziarul „strigă catalogul”: cine a lucrat la EVZ să ridice mâna

 
captura evz vechi
captura evz vechi

Ziarul Evenimentul zilei împlineşte în iunie 23 de ani. Cotidianul a apărut în 1992, iar luni, la chioşcuri se va găsi un număr aniversar, scrie evz.ro.

Publicitate

EVZ strigă catalogul

Ediţia care sărbătoreşte evenimentul va conţine numele jurnaliştilor care au semnat paginile ziarului în anii 1992-2014. Ei sunt rugaţi să confirme printr-un mail trimis pe adresa [email protected].

Cu ocazia aniversării ziarul lansează un concurs prin care cititorii pot câştiga un abonament la ziar valabil timp de 30 de zile. Cei interesaţi trebuie doar să se înscrie şi să răspundă la o întrebare.

Cititorii sunt aşteptaţi  şi la un eveniment, organizat vineri, în piaţa Universităţii, între orele 14 – 18.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • manuela manuela
    Doamne ce aiuriti lucrau acolo. Voi vedeti ca scrie "asasininarea lui Mihalea" in loc de ''asasinarea lui Mihalea''?????
  • abdu rehab abdu rehab
    de la chestia asta cu Gaina si puii vii a inceput toata obsesia cu Senzationalul, Tabloidele, si Stirile de la ora 5. pana si diaconescu s-a inspirat din Stirea cu Gaina si puii vii cand s-a gandit sa faca din elodia o Telenovela. Cristoiu intotdeauna va fi tinut minte pentru Gaina si puii vii, Stirea care a consacrat si EVZ pentru asta.

Trimite un comentariu

sus