Skip to main content

Ham talent de 20.000 de euro, la Antena 1. Marele câştigător va pune „gheara” pe 10.000 de euro

 
BestPet_CastingAdresa_comp
BestPet_CastingAdresa_comp

„Ham talent”, emisiunea cu animale talentate de la Antena 1, pune la bătaie patru premii, în valoare totală de 20.000 de euro, anunţă Antena 1.

Publicitate

„Patru premii sunt puse la bătaie în cadrul show-ului „Ham talent” şi rămâne de văzut cine va pune gheara sau, dimpotrivă, copita sau lăbuţa pe ele”, anunţă postul de televiziune într-un comunicat de presă.

„Ham talent”, emisiunea cu animale talentate de la Antena 1, pune la bătaie patru premii, în valoare totală de 20.000 de euro. Premiul I, „Ham talent” va avea o valoare de 10.000 de euro, premiul al II-lea, supranumit şi „cel mai bun prieten”, în valoare de 5.000 de euro, se va acorda celor care demonstrează că au cea mai frumoasă relaţie stăpân – animal. Premiul al III-lea, în valoare de 3.000 de euro, va fi cel care va răsplăti cea mai frumoasă poveste ce stă la baza legăturii speciale dintre stăpân şi animal. Menţiunea, în valoare de 2.000 de euro, va merge la cel mai haios animal.

Emisiunea este în prezent în faza de preselecţii în toată ţara şi va fi lansată în această toamnă. Ham talent este produsă de Mona Segall.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus