Skip to main content

Ham talent de 20.000 de euro, la Antena 1. Marele câștigător va pune „gheara” pe 10.000 de euro

 
Ham talent de 20.000 de euro, la Antena 1. Marele câștigător va pune „gheara” pe 10.000 de euro
BestPet_CastingAdresa_comp

„Ham talent”, emisiunea cu animale talentate de la Antena 1, pune la bătaie patru premii, în valoare totală de 20.000 de euro, anunță Antena 1.

„Patru premii sunt puse la bătaie în cadrul show-ului „Ham talent” și rămâne de văzut cine va pune gheara sau, dimpotrivă, copita sau lăbuța pe ele”, anunță postul de televiziune într-un comunicat de presă.

Publicitate

„Ham talent”, emisiunea cu animale talentate de la Antena 1, pune la bătaie patru premii, în valoare totală de 20.000 de euro. Premiul I, „Ham talent” va avea o valoare de 10.000 de euro, premiul al II-lea, supranumit și „cel mai bun prieten”, în valoare de 5.000 de euro, se va acorda celor care demonstrează că au cea mai frumoasă relație stăpân – animal. Premiul al III-lea, în valoare de 3.000 de euro, va fi cel care va răsplăti cea mai frumoasă poveste ce stă la baza legăturii speciale dintre stăpân și animal. Mențiunea, în valoare de 2.000 de euro, va merge la cel mai haios animal.

Emisiunea este în prezent în faza de preselecții în toată țara și va fi lansată în această toamnă. Ham talent este produsă de Mona Segall.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu