Skip to main content

La ce se uită americanii? Urzeala tronurilor și America's Got Talent, în topul programelor de peste ocean

 
La ce se uită americanii? Urzeala tronurilor și America's Got Talent, în topul programelor de peste ocean
Urzeala tronurilor 11

Game of thrones - Urzeala tronurilor, America’s got talent și finala NBA au fost cele mai vizionate emisiuni de americani la începutul lunii iunie, evidențiază audiențele site-ului nielsen.com.

Publicitate

Potrivit clasamentului Nielsen, peste zece milioane de americani s-au uitat la emisiunea America's Got Talent (6,5, în puncte de rating). Varianta americană Got Talent - difuzată de rețeaua NBC - a fost depășită în topul emisiunilor rețelelor de televiziune de finala NBA, cu o audiență dublă: 20 de milioane de americani (aproape 11 rating).

Serialul Urzeala Tronurilor atrage milioane de americani la fiecare episod. Potrivit datelor Nielsen, peste șapte milioane de americani au vizionat serialul difuzat de HBO în care mai multe familii se luptă pentru cucerirea teritoriului Westeros.

Bătălia marilor rețele ABC și CBS

ABC deține prima poziție în clasamentul emisiunilor difuzate de rețelele de televiziune, cu finala NBA. Tot ABC difuzează și The Bachelorette - Burlăcița, reality la care s-au uitat 6,5 milioane de americani (6,5 rating).

CBS are cinci emisiuni în top zece, printre care: serialul The big bang theory și emisiunea de investigație 60 minutes. Peste opt milioane de americani s-au uitat la emisiunea 60 minutes care prezintă reportaje și investigații (5,5 rating). Tot pe CBS se difuzează și NCIS: Naval Criminal Investigative Service (6,5 milioane medie, 6,5 rating). NCIS este un serial în care o echipă de agenți speciali face investigații criminale.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu