Skip to main content

La ce se uită americanii? Urzeala tronurilor şi America's Got Talent, în topul programelor de peste ocean

 
Urzeala tronurilor 11
Urzeala tronurilor 11

Game of thrones - Urzeala tronurilor, America’s got talent şi finala NBA au fost cele mai vizionate emisiuni de americani la începutul lunii iunie, evidenţiază audienţele site-ului nielsen.com.

Publicitate

Potrivit clasamentului Nielsen, peste zece milioane de americani s-au uitat la emisiunea America's Got Talent (6,5, în puncte de rating). Varianta americană Got Talent - difuzată de reţeaua NBC - a fost depăşită în topul emisiunilor reţelelor de televiziune de finala NBA, cu o audienţă dublă: 20 de milioane de americani (aproape 11 rating).

Serialul Urzeala Tronurilor atrage milioane de americani la fiecare episod. Potrivit datelor Nielsen, peste şapte milioane de americani au vizionat serialul difuzat de HBO în care mai multe familii se luptă pentru cucerirea teritoriului Westeros.

Bătălia marilor reţele ABC şi CBS

ABC deţine prima poziţie în clasamentul emisiunilor difuzate de reţelele de televiziune, cu finala NBA. Tot ABC difuzează şi The Bachelorette - Burlăciţa, reality la care s-au uitat 6,5 milioane de americani (6,5 rating).

CBS are cinci emisiuni în top zece, printre care: serialul The big bang theory şi emisiunea de investigaţie 60 minutes. Peste opt milioane de americani s-au uitat la emisiunea 60 minutes care prezintă reportaje şi investigaţii (5,5 rating). Tot pe CBS se difuzează şi NCIS: Naval Criminal Investigative Service (6,5 milioane medie, 6,5 rating). NCIS este un serial în care o echipă de agenţi speciali face investigaţii criminale.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus