Skip to main content

(P) KidSpots, o platformă unică adresată părinţilor şi profesorilor

 
KidSpots
KidSpots

(P) Peste 4500 de locatii din Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara, adresate copiilor si parintilor, sunt incluse in catalogul Kidspots, disponibil online pe http://www.kidspots.ro si prin aplicatiile dedicate dispozitivelor mobile.

Publicitate

Reprezentantii Kidspots au explicat care este viziunea platformei, prin ce se deosebeste de celelalte site-uri adresate parintilor si care este avantajul promovarii prin intermediul Kidspots.

Ce este Kidspots si cum raspunde nevoilor utilizatorilor?

Kidspots.ro este platforma aparuta din nevoia parintilor, bunicilor si celor interesati de cresterea si educarea copiilor de a regasi intr-un singur loc toate informatiile necesare, de la locatii pentru copii, la activitati si evenimente, la stiri, informatii utile si articole despre psihologia copilului si parenting.

Locatiile adresate copiilor se refera la petrecerea timpului liber (muzee, cinematografe si teatre, locuri de joaca si distractie), la scoli, gradinite, afterschool, activitati extrascolare (sport, arta, limbi straine), precum si la servicii utile (medici, clinici, farmacii, restaurante, organizatori petreceri, transport pentru copii, etc).

Ce aduce nou Kidspots.ro?

Platforma permite nu doar identificarea,ci si localizarea pe harta a tuturor locatiilor din cele sase orase. Mai mult, optiunea de proximitate ofera utilizatorilor sa gaseasca locatiile sau activitatile pentru copii din apropierea scolii, casei sau chiar locului de munca al parintilor.

Mai mult, platforma a fost creata pentru a informa utilizatorii despre toate locatiile si activitatile pentru copii, fara a limita catalogul la locatiile platitoare. Exista astfel contul Spot Standard disponibil pentru toate locatiile, gratuit. Detinatorii locatiilor pot opta pentru conturi premium pentru includerea de informatii suplimentare, sau pot pastra contul standard. In ambele variante este recomandat sa promoveze pagina, numarul de check in si like ale paginii ajutand in pozitionarea locatiei in cadrul categoriei sale.

Cum se pot include locatii sau evenimente in cadrul platformei Kidspots?

Chiar daca actualizarea platformei Kidspots se realizeaza permanent, se intampla ca unele locatii sa nu figureze in catalog. In astfel de situatii este necesara trimiterea unui mesaj la [email protected]

De ce este Kidspots.ro locul potrivit pentru promovarea serviciilor si locatiilor adresate copiilor si parintilor si ce optiuni sunt disponibile?

Kidspots.ro este un instrument foarte util si preferat de parinti, fiind o sursa completa de informare si un punct de referinta pentru acestia. Utilizatorii Kidspots.ro sunt asadar targetul precis al campaniilor de promovare dedicate serviciilor si locatiilor pentru copii, iar pachetele premium Kidspots ofera un mix advertorial complex menite sa fixeze mesajele si sa asigure o conversie buna a acestora (banner, newsletter, advertorial, postari in social media).

Tarifele practicate se adreseaza si bugetelor reduse de promovare, fiind oferite discounturi pentru situatii speciale.

In toate situatiile, insa, se pot intocmi pachete personalizate de promovare, in functie de necesitatea de comunicare si de bugetul disponibil. Pachetele de promovare pot fi extinse la elemente de promovare aditionale, precum newsletter dedicat, branding de pagina, afisarea locatiei in primele 1-3 pozitii in cadrul categoriei, exclusivitate pentru o anumita categorie.

Data fiind sustinerea de catre Kidspots a consumului cultural si respectiv a activitatilor sportive in randul copiilor, parteneriate speciale pot fi dezvoltate pentru evenimente in domeniile mentionate.

In present Kidspots nu lucreaza cu o agentie de publicitate, locatiile si serviciile putand adresa solicitarile direct prin email la [email protected]. Cu toate acestea, exista disponibilitatea colaborarii cu agentii de publicitate sau PR pentru campanii punctuale, precum si in regim de comision.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus