Skip to main content

(P) VIDEO. ADP, lider global în servicii de management al resurselor a inaugurat noul Centru de Excelență în București

 

ADP

Publicitate

(P) ADP®, lider global în furnizarea de servicii de management al resurselor umane, a inaugurat recent noul Centru de Excelență din București. Acesta va servi drept centru global de servicii pentru clienții care utilizează soluțiile de management al capitalului uman,oferite de ADP, în scopul motivării forței muncă și dezvoltării unor afaceri de succes.

Centrul de Excelență din București reprezintă cea mai recentă inițiativă a ADP de extindere a suportului și serviciilor oferite clienților la nivel global.

Centrul de Excelență din București va sprijini clienții care utilizează soluțiile ADP de management al capitalului uman. Acest suport va include acces la servicii accesibile și înalt-standardizate, precum și asistență prin intermediul unui număr de telefon și a unei adrese de e-mail unice. Specialiștii dedicați acestei platforme vor uniformiza diferențele de fus orar, pentru a fi disponibili clienților, mai frecvent decât în cazul unui centru de servicii dispersate.

În prezent, ADP ofera tehnologia și expertiza necesare gestionării capitalului uman pentru aproximativ 610.000 de clienți din 100 de țări. În plus, compania oferă servicii bazate pe tehnologia Cloud de 16 ani.

ADP 2SERVICIILE COMPANIEI. ADP ofera soluții tehnologice de tip Cloud și servicii care ajuta companiile sa gestioneze cea mai importantă resursă – oamenii. De la resurse umane și salarizare până la managementul talentelor și administrarea beneficiilor, ADP oferă expertiză și capabilități la cel mai înalt nivel, ajutand clienții în demersul lor de optimizare și dezvoltare a forței de muncă

Compania americană este specializată pe servicii de management al resurselor umane, la nivel mondial. “Aproape 80% din firmele din Top 500 Fortune al companiilor și peste 90% din Top 100 Fortune au beneficiat de unul din serviciile oferite de ADP”, spune Dermot O’Brien, Corporate VicePresident and Chief HR Officer ADP.

Dermot O’Brien:
Dermot O'Brien“Suntem una dintre cele mai importante companii din lume care se ocupă de managementul capitalului uman. Obiectivul nostru este să ajutăm companiile să se orienteze spre ceea ce contează cel mai mult: oamenii. Oferim soluții pentru companii din toată lumea.

Una dintre valorile noastre principale este că fiecare persoană contează. Este o legătură foarte puternică între implicarea angajaților și calitatea serviciilor unei companii.”

VIDEO. Dermot O’Brien, Corporate VicePresident and Chief HR Officer, despre ADP:

Hear from ADP’s Chief Human Resources Officer Dermot O’Brien why now is the time to join ADP.

Posted by ADP Romania on Friday, March 20, 2015

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu