Skip to main content

SEZON NOU. Filmările la Masterchef încep în două săptămâni

 
SEZON NOU. Filmările la Masterchef încep în două săptămâni
Juriul MasterChef Romania

Pro TV începe filmările pentru showul culinar Masterchef, în două săptămâni, urmând ca emisiunea să fie difuzată pe post în această toamnă. Este vorba de faza audițiilor, în care aspiranții își prezintă creațiile culinare în fața juriului.

Filmările pentru Masterchef se vor desfășura, în premieră la studiourile Kentauros, unde s-a produs și recent încheiatul sezon Românii au talent.

Este al doilea sezon MasterChef care îi are ca jurați pe Adrian Hădean, Patrizia Paglieri și pe Chef Foa. Pro TV lucrează și pentru aceste sezon cu compania de producție Media Factory, care a preluat emisiunea sezonul trecut, după plecarea Monei Segall la Antena 1.

Publicitate

În noua componență a juriului, MasterChef a avut startul în luna septembie a anului trecut. Media de audiență la prima ediție: un milion și jumătate de telespectatori medie, din care aproape 900.000 din mediul urban și jumătate de milion din targetul comercial.

La finala MasterChef de anul trecut, de pe 22 decembrie, s-au uitat 2,2 milioane de telespectatori în medie pe minut, dintre care aproape un milion din orașe.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu