Skip to main content

Chiar n-o să-ți vină să crezi! Culmea non-știrii: o doamnă mergea cu tramvaiul 41. Avea și șosete

 
Chiar n-o să-ți vină să crezi! Culmea non-știrii: o doamnă mergea cu tramvaiul 41. Avea și șosete
Cancan Non-stire Tramvaiul 41

Afișări cu orice preț! Este știre? Mai contează? Site-ul Cancan.ro a împins limita non-știrilor la un nou nivel, într-un material promovat cu titlul (cum altfel?) „N-o să-ți vină să crezi”.

Publicitate

Ceea ce părea un simplu fapt cotidian - „o doamnă în vârstă călătorea cu tramvaiul 41, încălțată în teniși și cu șosete” – pentru redactorii Cancan a fost „o apariție de senzație!”

Titlul Cancan: O aparitie de senzatie s-a produs joi la pranz, in tramvaiul 41 din Capitala. O pensionara a demonstrat ca poate sa fie si "trendy", chiar daca a trecut binisor de varsta de 50 de ani!

Reporterul entuziast “informează” (alături de fotografii decupate pentru detalii): “Calatorii care au mers, joi la pranz, cu tramvaiul 41 in zona Drumul Taberei din Capitala au avut parte de o o surpriza. Parerile erau impartite, unii dintre calatori abia isi puteau ascunde zambetul, in timp ce altii o criticau pe aceasta pensionara.”

Ziaristul a văzut “știrea”: “Trecand peste costumatia in pantaloni scurti care este "scuzabila" la orice varsta avand in vedere temperaturile-record in aceasta perioada, pensionara foloseste o pereche de ochelari de ultima fita, si poarta cel putin 5 bratari, inghesuite (sic!) pe mana dreapta.

Dacă „nu-ți vine să crezi”, această „știre” e aici.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu