Skip to main content

DIN PUBLICITATE: Ștefan Chirițescu, de la BBDO la Ogilvy. Acționar nou la Image PR

 
DIN PUBLICITATE: Ștefan Chirițescu, de la BBDO la Ogilvy. Acționar nou la Image PR
Stefan Chiritescu

Mutări pe piața publicității. Ștefan Chirițescu pune punct celor zece ani pe care i-a petrecut la Graffiti BBDO și pleacă la Ogilvy, unde va ocupa postul de Strategy and Business Development Director, notează adplayers.ro. Image PR anunță un nou partener, potrivit unui comunicat trimis Paginademedia.ro: Catrinel Burghelea.

Publicitate

Detalii, în continuare:

- Chirițescu va avea la Ogilvy atribuții similare celor de la agenția la care a lucrat anterior:

„Voi continua să fac ce am făcut de când sunt planner: adică voi încerca să ajut agenția să aibă un produs final mai bun, fie că vorbim de clienții actuali, fie că vorbim de clienți noi. Știu, nu sună spectaculos. Nici nu ar trebui, căci strategia trebuie să fie mai degrabă utilă decât spectaculoasă”, a declarat publicitarul, citat de AdPlayers.

Catrinel Burghelea se alătură celorlalți proprietari ai Image PR – Alexandru Păiuș și Iulia Tănase – fiind noul partener al agenției. Aceasta deține, astfel, 5% din companie.

Image PR este agenția în cadrul căreia m-am format ca profesionist în comunicare și în care am dezvoltat, la rândul meu, o echipă de consultanți. Sunt recunoscătoare și mă bucur că acum am posibilitatea de a contribui la acest business și dintr-o altă perspectivă”, a declarat Burghelea.

Image PR este una dintre primele agenții de PR din România, cu 20 de ani de activitate.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu