Skip to main content

Emisiuni Antena 1. Liviu Vârciu, prezentator la Ham Talent. Poftiți vă rog, variantă cu nunți

 
Emisiuni Antena 1. Liviu Vârciu, prezentator la Ham Talent. Poftiți vă rog, variantă cu nunți
liviu varciu

Ham Talent, talent show-ul cu animale care va fi difuzat de Antena 1, îl va avea ca prezentator cel mai probabil pe Liviu Vârciu. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, nu s-a stabilit încă dacă Vârciu va fi singurul prezentator sau dacă va avea o parteneră pe scena show-ului.

Publicitate

Emisiunea Ham Talent este produsă de echipa coordonată de Mona Segall.

Aceeași echipă a Monei Segall pregătește, pentru toamnă, o variantă specială a programului Poftiți pe la noi (acum emisiune de vară).

În proiectul pentru toamnă al emisiunii cu Nea Mărin, Poftiți pe la noi se va concentra pe nunți.

Poftiți pe la noi a intrat în grila Antena 1 în vara anului trecut, fiind prima producție a echipei coordonate de Mona Segall pentru canalul Intact.

„Ham talent”, emisiunea cu animale talentate de la Antena 1, pune la bătaie patru premii, în valoare totală de 20.000 de euro. Premiul I, „Ham talent” va avea o valoare de 10.000 de euro, premiul al II-lea, supranumit și „cel mai bun prieten”, în valoare de 5.000 de euro, se va acorda celor care demonstrează că au cea mai frumoasă relație stăpân – animal. Premiul al III-lea, în valoare de 3.000 de euro, va fi cel care va răsplăti cea mai frumoasă poveste ce stă la baza legăturii speciale dintre stăpân și animal. Mențiunea, în valoare de 2.000 de euro, va merge la cel mai haios animal.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Bună mă numesc corina și ași dori și eu să iau legătura cu Nea Marin de la emisiunea poftiți de vă iubiți, vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă
 • Negru nu este in grila de toamna, in locul lui este Burlacita(Cruduta), Next Star vine in iarna.
  Hell's Kitchen este inlocuit cu "Campionii bucatariei romanesti", chefii sunt aceiasi.
  .
  Grila pe scurt:
  Luni: Cooking-show
  Marti: Emisiunea cu povesti de viata.
  Miercuri: Insula Iubirii - Sezonul 2 (casting-ul este deschis) sau Emisiunea cu nunti
  Joi: BURLACITA
  Vineri: X FACTOR
  Sambata: TE CUNOSC DE UNDEVA
  Duminica: Ham Talent
 • incepe sa se cam inghesuie grila de toamna a Antenei ca la Protv, ceea ce inseamna ca Antena va fi nevoita sa renunte la unele emisiuni. Acum sa vedem cine sunt norocosii. Bucatarii si Dan Negru sunt in pericol?
 • Chiar atat de PROSTI sunt astia de la Antena? De ce se continua cu show-uri si vedete de rahat? Cum naiba sa prezinte Zgarciu emisiunea? Altcineva din Antena nu se putea? Gen: Brenciu, Banica, Gherghe.

  Si emisiune cu nunti? Serios?:))) Cine ar vrea sa vada o nunta in prime-time? Exemplul de esesc il arata PrimaTV cu "Nunta cu povesti"

Trimite un comentariu