Skip to main content

FOTO-VIDEO. Personajele din Las Fierbinți, actori și în promo-urile de vară ale stației. Au filmat la Măruță, la știri și prin redacția stației

 
FOTO-VIDEO. Personajele din Las Fierbinți, actori și în promo-urile de vară ale stației. Au filmat la Măruță, la știri și prin redacția stației
Las Fierbinti Mihai Dedu si Gianina

Personajele din Las Fierbinți joacă în promo-urile de vară ale Pro TV. 12 personaje din Las Fierbinți au filmat în studiourile de știri, vreme, sport, platoul emisiunii La Măruță, camera serverelor, sălile de ședințe, cabinele de sunet și redacția PRO TV.

Publicitate

Filmulețele au început să fie difuzate de Pro TV de vineri seara și marchează startul grilei de vară a stației. Cele 12 personaje ale promo-urilor: Giani, Gianina, Celentano, Firicel, Robi, Rață, Brânzoi, Bobiță, Dorel, Aspirina, Ardiles și Vasile

Dragoș Buliga, regizorul serialului Las Fierbinți:

Las Fierbinți este singurul serial românesc cu 100% leadership în fiecare dintre sezoanele difuzate, iar personajele sunt deja repere pentru cei care ne urmăresc. Invazia fierbințenilor în PRO TV se întâmplă săptămânal, la televizor, însă de data aceasta au venit în vizită la sediul PRO TV și au dat peste cap o zi normală de muncă în redacție”.

Din grila de vară a Pro TV, cu genericul "Vara se joacă la Pro TV":

Vorbește lumea: De luni, 13 iulie, de la ora 15.00 (luni-vineri). Cu Nadine, Sore, Vica Blochina și Răzvan Fodor

Super Trip: De miercuri, 15 iulie, cu Andi Vasluianu

Ce spun românii: din 27 iulie, după ce Măruță intră în vacanță, de la ora 18.00 (luni-vineri). Gazdă: Cabral

Vine Chef-ul! Din 23 iulie, de la 21.30.

Best of Las Fierbinți: luni-joi, de la 20.30

Posted by ProTV on Saturday, July 11, 2015

Personajele din Las Fierbinti au luat cu asalt studioul de stiri, platourile si redactia ProTV!Vara se joaca la ProTV!

Posted by ProTV on Sunday, July 12, 2015

GALERIE FOTO

 • Las Fierbinti Dorel, Bobita si Giani
 • Las Fierbinti Catalin Maruta, Gianina, Aspirina
 • Las Fierbinti Monica Dascalu si Giani
 • Las Fierbinti Primarul Vasile si Robi
 • Las Fierbinti Celentano
 • Las Fierbinti Andreea Esca si Robi
 • Las Fierbinti Mihai Dedu si Gianina

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • @ nenea @ : daca tot suntem pe un site media, prefer sa fac o recomandare din aceasta categorie limitatilor care nu inteleg ce gen de serial este Las fierbinti. le recomand South Park. https://www.youtube.com/watch?v=XjAAeuhulYU
 • Daca serialul asta ti se pare ca promoveaza cultura prin injuraturi si limbaj de manelisti, inseamna ca ar trebui sa iti faci curaj sa pui mana pe o carte, INCULTULE!
 • Mai antenistilor voi nu aveti alceva de facut decat sa aruncati cu noroi in toti , mars dupa FELIX. Tot pro tv e mai bun si cu rele si cu bune.LAS FIERBINTI este cel mai bun serial din Romania incultilor.
 • Promo-urile actuale ale statiei sunt COPY-PASTE MOTOROLA moto G. creativitatea statiei se duce constant la vale. noroc ca ceilalti sunt si mai prosti.
 • e clar, PROTV se duce doar si doar in JOS, daca las fierbinti a ajuns si in pauzele Publicitare, atunci PROTV a ajuns o mizerie precum antena 1 si kanal d. las fierbinti e Urna unde se va pune Cenusa PROTV-ului, pentru ca daca tot se tine asa, si Esca va pleca in curand sa nu ajunga machiata de Bobita ca si sarmanul de Dedu. acum se dau reluarile, sper sa nu mai revina la Toamna cu episoade noi,altfel PROTV nu va apuca 2016.

Trimite un comentariu