Skip to main content

Mihai Craiu i-a vândut postul Dobrogea TV miliardarului Gabriel Comănescu

 
Mihai Craiu i-a vândut postul Dobrogea TV miliardarului Gabriel Comănescu
mihai craiu

Postul Dobrogea TV are un nou proprietar. Mihai Craiu i-a vândut stația miliardarului Gabriel Comănescu.

Firma Atelier Media (deținută de Comănescu), a achiziţionat părţile sociale ale Media Consulta Regie SRL, deţinătoarea postului de televiziune Dobrogea TV, devenind acţionar unic al societăţii, scrie Replicaonline.ro.

Publicitate

Gabriel Comănescu este unul dintre mai bogați români. El este proprietarul Upetrom, care are activităţi în forajul marin și terestru, în producţia de echipament petrolier, dar şi în turism.

Postul Dobrogea TV a obținut licența de emisie în 2011, pe firma Media Consulta International (deținută de Mihai Craiu), după cum Paginademedia.ro a scris aici. Ulterior, licența a fost trecută pe o nouă companie - Media Consulta Regie, firma preluată acum de Comănescu.

Dobrogea TV a transmis, în primii ani, două ore de program propriu pe zi, ocupând restul grilei cu retransmisia Realitatea TV. Ulterior, pe lângă cele două ore proprii, a retransmis România TV.

Mihai Craiu, pentru Paginademedia.ro, despre motivele vânzării:

"Pentru că am identificat într-o discuție cu Gabriel Comânescu dorința lui de a dezvolta un trust de presă locală. El având interese locale puternice, datorită grupului petrolier pe care îl conduce și pentru că orice afacere are prețul potrivit, am luat această decizie.

Am fost total surprins de dorința lui Gabriel Comănescu de a-și dezvolta un trust de presă loca și îi țin pumnii ca să reușească."

Firma Atelier Media SRL Constanţa (noul proprietar al stației) este deţinută de Comănescu Gabriel Valentin (94%), Pascu Lucian (2%), Vintilă Alin Cezar (2%) şi Matei Alexandru Cătălin (2%).

Firma Atelier Media a avut, în trecut, o licență pentru un post local - Black Sea TV Constanța – obținută în 2013, după cum Paginademedia.ro a scris aici. După doi ani în care proiectul nu a fost lansat, Consiliul Național al Audiovizualului i-a retras licența.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce întrebare, Iuliane! Cine nu știe în România cine este Dl Mihai Craiu?! Este un important vânzător de parfumuri. Pentru mai multe detalii poți să vizitezi situl myfragrance.ro, pentru unele produse poți cumpăra două la preț de unul. Sunt parfumuri de calitate, cu certificat de originalitate la niște prețuri foarte bune. Și sunt mărci pe care nu le găsești în magazinele obișnuite, ca de asemenea și ceaiuri de lux și produse cosmetice precum creme de față, de mâini și de corp, hidratante, antirid și alte cosmetice pentru bărbați și femei. Și nu în ultimul rând, arome de cameră. În plus, față de alți întreprinzători în domeniul parfumurilor, Dl. Mihai Craiu vinde și eșantioane de parfum la 2 mililitri pentru 13 lei. My Fragrance este un proiect Media Consulta Internațional.
  • Vad ca noul administrator al Dobrogea Tv este un angajat de paie al lui Comanescu, pe numele lui Alin Vintila. Se pare ca el este cheia insuccesului Black Sea Tv pe piata locala. Vom asista la un faliment in maxim un an.
  • Sa speram ca Gabriel Comanescu nu va duce in cap Dobrogea TV asa cum a facut cu Black Sea TV pe care nici nu a reusit sa o porneasca dupa 2 ani de incercari. Angajatii lui de pe platformele petroliere au salariile neplatite de 3,4 luni

Trimite un comentariu