Skip to main content

CNA. Postul Dobrogea TV, deţinut de Mihai Craiu, mutat pe o nouă firmă

 
mihai craiu
mihai craiu

Postul local Dobrogea TV, operată de Media Consulta Internaţional, deţinută de Mihai Craiu a fost mutat pe o nouă companie. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de astăzi ca postul TV să treacă de pe Media Consulta International, pe Media Consulta Regie.

Publicitate

Postul Dobrogea TV, cu acoperire locală în Constanţa şi împrejurimi, retransmite 96,5% postul România TV, iar restul este producţie proprie.

Media Consulta Regie are drept acţionari Media Consulta International 95% şi Mihai Craiu, cu 5%.

Alin Petran, consultant Media Consulta Internaţional: Este vorba de o decizie strict de business şi de mai buna gestionare a televiziunii. Nu vă ascundem că principalul motiv pentru această mutare este atacul pe care organismele de gestiune colectivă le au asupra societăţii Media Consulta Internaţional, solicitând acele procente pe care le ştiţi foarte bine, destul de mare şi clar nepotrivite. Activitatea de televiziune Media Consulta Internaţional reprezintă undeva sub 1%. Nu dorim să schimbăm nimic, doar o gestionare a televiziunii într-o societate dedicată.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion din balon Ion din balon
    Pilele la jupanii de la stat te ajuta mult in viata...acum pot sa nu plateasca linistiti iar 5-6ani drepturile, iar sumele vechi se vor sterge prin falimentul vechii societati...asa votanti, asa "stapani" :))

Trimite un comentariu

sus