Skip to main content

(P) EMISIUNE ONLINE. Din spatele terenului. BRD Tennis Insider ne serveşte cu un slice din lumea tenisului profesionist

 
BRD
BRD

(P) BRD Groupe Société Générale, sponsorul principal al turneului WTA BRD Bucharest Open, care se desfăşoară în această săptămână la Bucureşti, şi publicaţia online specializată Treizecizero.ro intră în culisele competiţiei, comentând, împreună cu invitaţi din lumea sportului alb, partidele de peste zi şi dezvăluind iubitorilor tenisului emoţiile, bucuriile sau momentele mai puţin fericite ale vieţii din circuit.

Publicitate

BRD Tennis Insider este o emisiune live streamed care va putea fi urmărită pe întreaga perioadă a turneului, în direct, în fiecare zi între orele 19:00 si 20:00, dar şi înregistrată, atât pe treizecizero.ro, cât şi pe Hotnews.ro, într-o secţiune specială.

Seria emisiunilor a început pe 13 iulie, primul invitat fiind Cristina Dinu, autoarea uneia dintre primele surprize frumoase ale turneului. Cristina a învins-o în calificări pe Yaroslava Shvedova şi a intrat pe tabloul principal al turneului. Shvedova, invinsă ei, are două sferturi de finală de Grand Slam în palmares.

BRD este alături de tenis de la începutul anilor 2000, mai întâi în calitate de partener al Federaţiei Române de Tenis, şi apoi ca name sponsor al celor mai importante evenimente tenisistice din Romania: turneul ATP BRD Nastase Tiriac Trophy si turneul WTA BRD Bucharest Open.

De trei ani, Treizecizero.ro le oferă iubitorilor de tenis din Romania continut de calitate despre sportul lor preferat: articole şi interviuri, analize şi reportaje de la turneele de Grand Slam, proiecte editoriale care ridică de fiecare dată ştacheta despre ce înseamnă jurnalismul sportiv responsabil. A strâns în aceşti ani o comunitate puternică, în jurul unei idei care a crescut tot mai mult, împreună cu şi pe măsura performanţelor generaţiei actuale de jucători şi jucătoare.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus