Skip to main content

REACȚIE OFICIALĂ. Ce spun reprezentanții Pro TV în apărarea postului despre difuzarea imaginii cu victima violului din Vaslui

 

Reprezentanții Pro TV reacționează după ce CNA a analizat difuzarea imaginilor cu victima violului din Vaslui în emisiunea La Măruță.

Publicitate

„Publicarea unor articole în care faptele nu erau prezentate clar a condus la apariția unor false speculații în presă”, se arată în comunicatul Pro TV.

Precizările postului: 

• „Interviul s-a desfășurat în casa în care locuiește familia victimei, un mediu în care atât tânăra, cât și mama sa s-au simțit în siguranță.”

• „Tânăra și-a exprimat în mod voluntar dorința de a participa la interviu. Inițial, interviul a fost planificat de către ambele părți să se desfășoare numai cu mama victimei. În timpul unei pauze publicitare din timpul emisiunii live, fiica s-a adresat echipei La Măruță și și-a exprimat în mod voluntar dorința de a vorbi în direct, iar echipa i-a oferit platforma necesară pentru a-și face gândurile publice și pentru a se exprima.”

• „Echipa emisiunii La Măruță le-a explicat clar și deschis atât mamei, cât și tinerei abuzate cum se va desfășura interviul, ceea ce a implicat înțelegerea și acordul ambelor persoane cu privire la dezvăluirea identității acestora. Discuția s-a desfășurat clar și transparent, astfel încât ambele părți să înțeleagă cursul desfășurării interviului.”

•„ Atât mama, cât și fiica au semnat personal și de bunăvoie acordurile de participare la emisiune și acordare a interviului.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • PRO-ule, mai bine taceai decat sa ai o asa reactie (tardiva si penibila, "fasaita" vinerea la sfarsit de program) - care nu face bine postului nici in fata publicului nici in fata actionarilor. Nu te poti arata solidar cu o asemenea marsavie fluturand un tipizat semnat "post factum" de niste oameni abuzati psihic 5 ore de oamenii tai. Pacat ca oamenii aia din Vaslui - asa cum nu au stiut sa reclame la 112 abuzul PRO, cum nu au citit ce au semnat, cum nu au stiut sa se apere de linsajul mediatic - acum nu stiu ca ar putea sa va ceara despagubiri serioase pentru abuz fizic, psihic, moral.

Trimite un comentariu