Skip to main content

TITLUL ZILEI. Mihaela Rădulescu, ziarul quality Adevărul și o lecție de titlu pentru tabloide: “Tatuajul misterios de la etajul de jos”

 
TITLUL ZILEI. Mihaela Rădulescu, ziarul quality Adevărul și o lecție de titlu pentru tabloide: “Tatuajul misterios de la etajul de jos”
Adevarul ultima pagina

TITLUL ZILEI. Tatuajul “misterios” al Mihaelei Rădulescu a aprins imaginația ziariștilor de la ziarul quality Adevărul.

Tabloidele Click și Libertatea au pe prima pagină o fotografie a Mihaelei Rădulescu, în care se obervă o parte a unui tatuaj din zona intimă, dar cu titluri “cuminți”. “Pentru cine s-a tatuat Mihaela Rădulescu?” se întreabă Libertatea. “Răduleasca, tatuaj în chiloți de dragul iubitului”, scrie Click.

Publicitate

Adevărul pune subiectul în rime, pe ultima pagină, dar cu un titlu mult peste cele două tabloide specializate în astfel de materiale: “Tatuajul misterios, de la etajul de jos

De altfel, toate titlurile de pe ultima pagină de azi sunt cu rime:

O excursie completă, pe întreaga planetă
Campion autoritar la crenvurști cu muștar
Copilul cu coadă s-a operat și nu mai e divinizat

Ultima pagină din Adevărul este coordonată de Andrei Velea, unul dintre specialiștii titlurilor (în versuri sau nu), autor, de-a lungul timpului, al unor titluri antologice ("Pastila de putut" - acum 20 de ani, când se lansa Viagra. "Unsprezece fără 10" - la retragerea lui Hagi, "Antișistul" - la mitingurile de la Pungești, conduse de un preot).

Ultima pagină din Adevărul de azi:

Adevarul ultima pagina

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu