Skip to main content

Compania Brandient, premiu internațional de design pentru o copertă Biz

 
Compania Brandient, premiu internațional de design pentru o copertă Biz
Brandient

Compania de strategie de brand și design Brandient a fost premiată cu distincția Red Dot Award in Communication Design. Premiul este acordat pentru designul original de literă folosit pentru coperta revistei BIZ, dedicată mediului de afaceri din Singapore.

„Brandient a conceput o serie de litere-simbol din monumentele arhitecturale unice din Singapore, reușind – într-o abordare esențializată și printr-un stil grafic de sorginte asiatică – să redea pulsul magic al efervescentului oraș-stat. Astfel, fiecare literă din SINGAPORE este de fapt o glifă inspirată de un monument real – ’S’ sugerează forma celebrului Merlion, simbolul național, pe când ’E’ ia forma modernului Marina Bay Sands Hotel, și așa mai departe”, spun într-un comunicat reprezentanții Brandient.

Publicitate

Este pentru prima dată când România primește premiul Red Dot Award. Câștigătorii vor lua parte la o ceremonie oficială, la Konzerthaus, în Berlin, pe 6 noiembrie 2015.

Red Dot Design Award este una dintre cele mai mari și mai prestigioase competiții internaționale de design și se acordă anual unor lucrări excepționale în disciplinele Product Design, Design Concept și Communication Design. Anul acesta, juriul a fost compus din specialiști în design din 13 țări – practicieni, profesori, jurnaliști și critici. (Alina-Elena Vasiliu)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu