Skip to main content

Eurosport promovează Săptămâna Europeană a Sportului prin hashtagul #BeActive

 
Eurosport promovează Săptămâna Europeană a Sportului prin hashtagul #BeActive
eurosport US Open

Eurosport sprijină campania „Săptămâna Europeană a Sportului”, promovând inițiativa pe parcursul transmisiunilor de la turneul de tenis US Open și de la turul de ciclism Vuelta, informează canalul TV.

Publicitate

Sloganul campaniei este ”Be Active!”, iar hashtagul cu același nume (#BeActive) va fi afișat pe ecran, în vreme ce experții Eurosport vor susține proiectul on-air, prin comentarii, pentru a inspira populația să fie activă pe parcursul Săptămânii Sportului.

Promovarea se va face și online, pe eurosport.com, unde utilizatorii vor găsi întrebări și jocuri interactive disponibile în cinci limbi. Acestea vor fi distribuite și pe Facebook, oferindu-le participanților ocazia de a afla cât de activi sunt în comparație cu alți europeni, în baza datelor dintr-un sondaj pus la dispoziție de Uniunea Europeană.

În perioada 22 august-13 septembrie, vor fi difuzate spoturi TV, în cadrul transmisiunilor de la evenimentele sportive.

Campania se derulează în contextul turneului de tenis US Open, care are loc la New York, între 31 august și 13 septembrie, și al ultimului Mare Tur de ciclism din acest sezon, de la Vuelta (22 august – 13 septembrie).

Inițiativa proiectului „Săptămâna Europeană a Sportului” aparține Comisiei Europene și are ca scop încurajarea europenilor să fie activi. Campania se desfășoară în perioada 7-13 septembrie. (Alina-Elena Vasiliu)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu