Skip to main content

Fostul jurnalist Realitatea TV Ovidiu Marincea, consilier la SRI

 
Fostul jurnalist Realitatea TV Ovidiu Marincea, consilier la SRI
Ovidiu Marincea

Ovidiu Marincea, fost jurnalist la Realitatea TV, a fost numit consilier al directorului SRI Eduard Helvig, scrie site-ul postului TV.

Publicitate

Potrivit comunicatului SRI, fostul jurnalist se va ocupa de “comunicarea publică a serviciului”.

Eduard Helvig, în comunicatul SRI:

”Îi urez bun venit domnului Marincea și consider că prezența lui în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a intituției către cetățeni. Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare, de aceea mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului,” a declarat directorul SRI, citat de comunicatul instituţiei.

”Ca jurnalist am militat pentru comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român”, a afirmat Ovidiu Marincea, se mai arată în comunicat.

Realitatea.net publică și poziția postului TV:

Realitatea Media îi mulțumește lui Ovidiu Marincea pentru activitatea profesională desfășurată în ultimii ani şi pentru spiritul de echipă pe care l-a demonstrat! Îi urăm mult succes şi suntem convinși că expertiza sa va contribui pozitiv la transparentizarea şi consolidarea comunicării publice a uneia dintre cele mai importante instituții ale statului român!”

Ovidiu Marincea, carte de vizită:

  • Editor coordonator Adevărul, pe secțiunea economică (2009-2011)
  • Editor Forbes România (2008-2009)
  • Reporter special Adevărul (2004-2008)
  • Este absolvent de jurnalism
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Am citit stirea ieri si habar nu aveam cine e exact.Acum dupa poze imi amintesc ... waaauuu.Colega lui cand se transfera sa isi ia si ea salariul tot oficial? Se apropie inchiderea Realitatea TV?Hai ca trebuie sa mai reziste 1 an, pana dupa alegeri, numai cu Digi 24 nu fac astia fata.
  • din cite stiu eu unitatile militare pun purtator de cuvint un om care are studii militare si experienta in sistemul lor.

    Marincea pina ieri a fost virgin sub acoperie IN presa independenta ! hahahahahaaaaaaaaaaaaaa

Trimite un comentariu