Skip to main content

Fostul jurnalist Realitatea TV Ovidiu Marincea, consilier la SRI

 
Ovidiu Marincea
Ovidiu Marincea

Ovidiu Marincea, fost jurnalist la Realitatea TV, a fost numit consilier al directorului SRI Eduard Helvig, scrie site-ul postului TV.

Publicitate

Potrivit comunicatului SRI, fostul jurnalist se va ocupa de “comunicarea publică a serviciului”.

Eduard Helvig, în comunicatul SRI:

”Îi urez bun venit domnului Marincea şi consider că prezenţa lui în cadrul Serviciului Român de Informaţii va constitui un avantaj în procesul de transparentizare şi de deschidere a intituţiei către cetăţeni. Este necesar ca SRI să se consolideze şi în ceea ce priveşte procesul de comunicare, de aceea mă bucur că ni s-a alăturat şi sunt convins că împreună vom face paşi importanţi în direcţia profesionalizării comunicării publice a Serviciului,” a declarat directorul SRI, citat de comunicatul instituţiei.

”Ca jurnalist am militat pentru comunicarea şi deschiderea tuturor instituţiilor statului faţă de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituţii ale statului român”, a afirmat Ovidiu Marincea, se mai arată în comunicat.

Realitatea.net publică şi poziţia postului TV:

Realitatea Media îi mulţumeşte lui Ovidiu Marincea pentru activitatea profesională desfăşurată în ultimii ani şi pentru spiritul de echipă pe care l-a demonstrat! Îi urăm mult succes şi suntem convinşi că expertiza sa va contribui pozitiv la transparentizarea şi consolidarea comunicării publice a uneia dintre cele mai importante instituţii ale statului român!”

Ovidiu Marincea, carte de vizită:

  • Editor coordonator Adevărul, pe secţiunea economică (2009-2011)
  • Editor Forbes România (2008-2009)
  • Reporter special Adevărul (2004-2008)
  • Este absolvent de jurnalism
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    A fost vreodata " jurnalist????..
  • Mm Mm
    Am citit stirea ieri si habar nu aveam cine e exact.Acum dupa poze imi amintesc ... waaauuu.Colega lui cand se transfera sa isi ia si ea salariul tot oficial? Se apropie inchiderea Realitatea TV?Hai ca trebuie sa mai reziste 1 an, pana dupa alegeri, numai cu Digi 24 nu fac astia fata.
  • giuseppe giuseppe
    din cite stiu eu unitatile militare pun purtator de cuvint un om care are studii militare si experienta in sistemul lor.

    Marincea pina ieri a fost virgin sub acoperie IN presa independenta ! hahahahahaaaaaaaaaaaaaa
  • Vasile Vasile
    Nu mai radeti, bai! A fost angajat prin concurs! Un concurs de imprejurari...
  • stefania stefania
    Mai este loc? e plin parlamentul de trantori.
  • geo geo
    Bravo, Marincea.
    Ai primit ce ai meritat...

Trimite un comentariu

sus