Skip to main content

GÂLCEAVA TABLOIDELOR 2. Un nou proces Mădălin Ionescu – Daniel Capatos. Și Oana Zăvoranu e implicată

 
GÂLCEAVA TABLOIDELOR 2. Un nou proces Mădălin Ionescu – Daniel Capatos. Și Oana Zăvoranu e implicată
Capatos_Madalin Ionescu

Mădălin Ionescu, prezentatorul WowBiz și Kanal D au intentat un nou proces împotriva lui Dan Capatos, prezentatorul emisiunii concurente de la Antena 1.

Publicitate

Procesul a fost demarat la începului lunii august și are ca obiect “pretenții daune morale”.

Dacă în primul proces (despre care Paginademedia.ro a scris aici) Mădălin Ionescu a chemat în judecată atât Antena 1 și pe prezentatorul Un show Păcătos, Dan Capatos, în noul proces mai apare un pârât. Este vorba de Oana Zăvoranu, pe cara Mădălin Ionescu și Kanal D au reclamat-o în instanță pentru declarațiile făcute la adresa lor.

CONTEXT. WowBiz a avut în această primăvară câteva materiale cu Oana Zăvoranu și mama acesteia, Mărioara. După decesul Mărioarei Zăvoranu, Oana Zăvoranu a vândut drepturile de difuzare a înmormântării mamei sale către posturile Intact și a avut apariții la canalele Antena Stars și Antena 1.

În acea perioadă, Dan Capatos a făcut în timpul mai multor emisiuni afirmații legate de Mădălin Ionescu și WowBiz, pe care aceștia din urmă le-au considerat defăimătoare și l-au chemat în judecată.

La începutul lunii august, într-un alt proces, Mădălin Ionescu și Dogan Media au intentat un proces Antenei 1 și lui Dan Capatos, având drept obiect „acțiune în răspundere delictuală”.

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Capatos și Antena 1 sunt chemați în judecată, în acel prim proces, pentru denigrare, pentru că, în mai multe ediții, Capatos a făcut o serie de afirmații legate de concurentul de pe Kanal D, Mădălin Ionescu, căruia i-ar fi afectat imaginea. Kanal D acuză o campanie de denigrare a emisiunii WowBiz și a prezentatorului Mădălin Ionescu.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu