Skip to main content

Guru Gregorian Bivolaru, proces împotriva lui Măruță, Pro TV și Kanal D. Măruță: “oricine e liber să dea pe oricine în judecată”

 
Guru Gregorian Bivolaru, proces împotriva lui Măruță, Pro TV și Kanal D. Măruță:  “oricine e liber să dea pe oricine în judecată”
Maruta Bivolaru

Gregorian Bivolaru a chemat în judecată posturile Pro TV, Kanal D, dar și pe realizatorul Cătălin Măruță. Obiectul cauzei: “pretenții daune morale.”

Acțiunea lui Bivolaru, introdusă în instanță în urmă cu o săptămână, vine după ce posturile TV au difuzat cazul unei bioterapeute care acuză că a fost sechestrată de “mâna dreaptă a lui Gregorian Bivolaru.”

Publicitate

Cum a introdus cazul Cătălin Măruță, în ediția din 25 iunie:

“Război uluitor zguduie lumea specialiștilor în paranormal. Un cunoscut profesor de yoga, fosta mână dreaptă a lui Gregorian Bivolaru este ținta unor acuzații cât se poate de grave.Colega lui de breaslă, bioterapeuta Iulia Bălan, susține că a fost seschestrată, agresată și abuzată de acesta timp de șapte ore. (…) Femeia a depus plângere la poliție împotriva bărbatului”

“Oricine e liber să de ape oricine în judecată”, a declarat Cătălin Măruță pentru Paginademedia.ro, în legătură cu procesul intentat de Bivolaru. “Emisiunea in care a fost vorba de acuzatii la adresa unui membru MISA nu avea nicio legatura cu miscarea fondata de el”, spune realizatorul TV.

Cătălin Măruță, pentru Paginademedia.ro:

"Oricine e liber sa dea pe oricine in judecata. Asta inseamna o tara libera. Unii au vazut cam multe filme americane si abuzeaza putin de aceasta libertate hartuindu-i pe altii. Partea buna e ca dau de lucru unor avocati, partea rea e ca mie chiar nu imi place sa-mi pierd timpul.

Domnul Bivolaru nu are de ce sa se simta lezat.

Emisiunea in care a fost vorba de acuzatii la adresa unui membru MISA nu avea nicio legatura cu miscarea fondata de el, nici cu persoana lui. A fost vorba de o plangere la politie facuta impotriva unui cunoscut membru MISA. Vom regla in instanta situatia, desigur."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu