Skip to main content

Povestea Cristinei Simion, fostul manager al Edipresse, care a investit într-o galerie de artă din Nuremberg, la TVR 1. Când se difuzează emisiunea

 
Povestea Cristinei Simion, fostul manager al Edipresse, care a investit într-o galerie de artă din Nuremberg, la TVR 1. Când se difuzează emisiunea
cristina-simion

RECOMANDARE. Postul public TVR 1 difuzează în weekend un material despre Cristina Simion, fost director general al companiei Edipresse România, un profesionist al industriei de media cu peste 20 de ani de experiență.

Cristina Simion a condus Edipresse România pânâ în urmă cu trei ani, când compania a fost achiziționată de Ringier. Ulterior, s-a stabilit în Germania, la Nuremberg, unde a investit într-o galerie de artă.

Cristina Simion a cumulat peste 20 de ani în industria media din România, cei mai mulți în poziții de management. Pe lângă partea de publishing, a fost activă în organizațiile de profil: a contribuit la înființarea actualului Birou Român de Audit al Tirajelor, a fost membru în conducerea IAA.

Publicitate

Materialul va fi difuzat de TVR 1 în cadrul emisiunii Cealaltă Românie, produsă de Irina Păcurariu sâmbătă, 8 august, de la ora 9.30.

Cristina Simion, carte de vizită:

  • 2013 – A investit la Nuremberg în propria galerie de artă – Tiny Griffon Gallery U.G.
  • Decembrie 1997 – februarie 2012: a lucrat la Edipresse AS România, unde a fost, pe rând, director de marketing, director general adjunct și managing director.
  • Membru al boardului United Way România timp de aproape șase ani și secretar general al International Advertising Association – IAA România timp de peste trei ani.
  • Visiting professor la Universitatea A. I. Cuza din Iași timp de nouă ani.
  • Profesor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării între 1997 și 1999
  • 1996-1997: Director de marketing, publicitate și distribuție Nord Est Media Group
  • 1993-1996: corespondent local Radio Europa Liberă
  • 1993-1995: director de programe și apoi Managing Director Radio Nord-Est, Iași
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu