Skip to main content

SÂMBĂTĂ. Vacanța Mare revine diseară pe Kanal D cu un sezon nou, după o pauză de câțiva ani. Se bate cu finala de la Mireasă pentru fiul meu

 
SÂMBĂTĂ. Vacanța Mare revine diseară pe Kanal D cu un sezon nou, după o pauză de câțiva ani. Se bate cu finala de la Mireasă pentru fiul meu
Vacanta Mare sezon nou

Vacanța Mare se întoarce cu un sezon nou la Kanal D, în această seară.

Publicitate

Primul episod al noului sezon va fi difuzat de postul turcesc de la ora 21.30, cu titlul Leana s-a întors. Vacanța Mare va fi difuzat pe Kanal D în fiecare sâmbătă seara.

Kanal D a difuzat și în acest an sezoane mai vechi cu trupa de umor, împachetate sub numele Noră pentru Leana.

În luna mai, de exemplu, media de audiență a reluărilor Noră pentru Leana, în mediul urban, a fost de aproape 300.000 de telespectatori pe minut (cifră de nivelul audiențelor WowBiz în acea lună). Și în iunie, reluările cu Vacanța Mare au avut aceeași audiență.

Antena 1, finala show-ului Mireasă pentru fiul meu

Tot în această seară, Antena 1 difuzează finala show-ului maraton Mireasă pentru fiul meu. Finala va fi pe post de la ora 20.30 și va fi precedată și de alte ediții în timpul zilei.

De la ora 17.00 până la ora 19.00, vor avea loc transmisiunile live din Casă, cu toate pregătirile pentru finală.

Reality show-ul „Mireasă pentru fiul meu” se află la finalul celui de-al patrulea sezon. Show-ul face o pauză de doar câteva zile. Sâmbăta viitoare, pe 5 septembrie, de la ora 20.30, debutează cel de-al cincilea sezon.

Gustul răzbunării pe Pro TV

Vacanța Mare și Mireasă pentru fiul meu se vor bate cu un film. Pro TV are programat în această seară producția Gustul răzbunării, un film de acțiune din 2013, cu Colin Farell și Noomi Rapace.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu