Skip to main content

Andrei Boncea, numit administrator la Publione Media, în locul lui Adrian Sârbu. Care a fost motivul schimbării din acte

 
andrei-boncea-200814l
andrei-boncea-200814l

Andrei Boncea a fost numit administrator al companiei Publione Media, care editează revista The One. Hotărârea de schimbare a lui Adrian Sârbu cu Andrei Boncea a fost luată în luna august de Adunarea Generală a Asociaţilor şi a fost publicată în Monitorul Oficial.

Publicitate

Schimbarea a fost justificată de problemele pe care le are proprietarul Mediafax cu Justiţia.

Din Hotărârea publicată în Monitorul Oficial:

"Se ia act de imposibilitatea domnului Adrian Sârbu de a-şi exercita mandatul de Administrator statutar al Societăţii, ca urmare a măsurilor dispuse prin încheierea din data de 19.06.2015, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti şi prin Hotărârea din 25 iunie 2015 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin care i s-a impus obligaţia de a nu exercita activitatea de administrator (în fapt şi în drept) a nici unei societţi comerciale, interdicţie înregistrată în evidenţele Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti."

Andrei Boncea – un apropiat al lui Adrian Sârbu - a fost trecut în locul proprietarului Mediafax şi în cazul altei companii din. Astfel, Boncea este şi reprezentant permanent al companiei Alerria Management, administrator unic al Mediafax S.A., după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus