Skip to main content

AUDIENŢE. Visuri la cheie, primul loc la prima ediţie. Burlăciţa Daniela Crudu, pe locul patru cu Antena 1, după Antena 3

 
echipa Visuri la cheie
echipa Visuri la cheie

AUDIENŢE. Prima ediţie din acest sezon a emisiunii Visuri la cheie, de pe Pro TV, a fost pe prima poziţie pe intervalul de difuzare. Pro TV a avut un avans de şase sute de mii de telespectatori, la nivel naţional, în faţa locului doi, ocupat de Kanal D.

Publicitate

Antena 1, cu emisiunea Burlăciţa, a fost pe locul patru pe intervalul Visuri la cheie, atât la nivel naţional, cât şi la oraşe. Emisiunea cu Daniela Crudu personaj principal a fost depăşită de Pro TV, de Kanal D, dar şi de Antena 3.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV de miercuri, 23 septembrie, pe intervalul emisiunii Visuri la cheie (20.30-22.30):

NAŢIONAL. Visuri la cheie a fost urmărită la nivelul întregii ţări de peste un milion şi jumătate de români în fiecare minut. Emisiunea cu Dragoş Bucur a fost urmată de Kanal D şi Antena 3. Cu Burlăciţa Daniela Crudu, Antena 1 a ocupat locul al patrulea, cu o medie de 600.000 de telespectatori.

Vârf naţional Visuri la cheie: 2.024.000 de telespectatori, la 21.47 (rating 11 şi 21,9% cotă de piaţă)

URBAN. Aproape 750.000 de telespectatori a avut la oraşe Pro TV cu emisiunea Visuri la cheie. Locul doi pentru Kanal D (cu jumătate de milion de persoane) şi trei pentru Antena 1. Şi la oraşe, Burlăciţa de pe Antena 1 a fost tot pe locul patru.

Vârf urban Visuri la cheie: 1.053.000 de telespectatori, la 21.47 (rating 10.4 şi 21,2% cotă de piaţă)

COMERCIAL. Pe targetul comercial, Pro TV a numărat 470.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani. Daniela Crudu a fost mai sus pe acest segment: locul doi, cu 222.000 de persoane. Poziţia a treia pentru Kanal D şi locul cinci pentru Antena 3.

Vârf comercial Visuri la cheie: 670.000 de telespectatori, la 21.47 (rating 13.3 şi 31,5% cotă de piaţă)

Audienţa posturilor TV miercuri, 23 septembrie, pe intervalul emisiunii Visuri la cheie (20.30 - 22.30), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.511.000 8.2 17.2
2 Kanal D 915.000 5 10.4
3 Antena 3 631.000 3.4 7.2
4 Antena 1 605.000 3.3 6.9
5 România TV 464.000 2.5 5.3

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România. 

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv. 

Audienţa posturilor TV miercuri, 23 septembrie, pe intervalul emisiunii Visuri la cheie (20.30 - 22.30), la nivel URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 748.000 7.4 15.8
2 Kanal D 497.000 4.9 10.5
3 Antena 3 391.000 3.9 8.3
4 Antena 1 374.000 3.7 7.9
5 Prima TV 217.000 2.2 4.6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş. 

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv. 

Audienţa posturilor TV miercuri, 23 septembrie, pe intervalul emisiunii Visuri la cheie (20.30 - 22.30), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 468.000 9.3 23.4
2 Antena 1 222.000 4.4 11.1
3 Kanal D 131.000 2.6 6.6
4 Prima TV 125.000 2.5 6.3
5 Antena 3 75.000 1.5 3.7
GALERIE FOTO. Prima ediţie Visuri la cheie din acest sezon
  • casa familiei Tismanaru
  • Dragos Bucur si familia Tismanaru
  • Andrei Samoil si Robert
  • echipa Visuri la cheie si familia Tismanaru
  • echipa Visuri la cheie si familia Tismanaru (2)
  • Visuri la cheie
  • echipa Visuri la cheie
  • familia Tismanaru
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogu gogu
    Daaaa... scara aia este total aiurea, cat despre hamac, ar fi fost ok daca spatiul din jur nu ar fi lasat neprotejat - asa insa este foarte periculos. Daca unul dintre copii sta in plasa iar celalalt sare brusc pe ea, unul dintre ei sigur poate fi catapultat de la parter printre barne. Iar daca noaptea pe baiatul din pod il trece o nevoie si vrea la baie pe intuneric si adormit - sigur isi poate rupe gatul pe scara aia improvizata si nesigura - fara nicio balustrada de sprijin (macar)
  • V. V.
    Emisiunea mi se pare reusita, in cea mai mare parte. Cu exceptia momentelor lacrimogene, pe care le lungesc parca prea mult. Acele "genii" de care vorbesc unii de pe aici, incearca sa vina cu idei neconventionale, mai putin rigide si atragatoare. Cadrele sunt bine realizate, iar Dragos mi se pare cum nu se poate mai potrivit: este o persoana blanda, empatica si care chiar rezoneaza autentic cu acei oameni (nu precum specimene gen Maruta, care dau impresia ca sunt sufletisti, doar sa dea bine). Eu am vazut si case fara etaj renovate in emisiune (chiar si cea din episodul asta - care avea un fel de pod pe care l-au restructurat). Oricum, cred ca primesc sute de aplicatii pe zi cei din productie, in conditiile in care ei fac 15 episoade pe an...cam greu.
  • F F
    ce am zis eu si despre ce imi povestesti tu. ce inseamna ca nu e o emisiune gratis? De ce conteaza? Cate emisiuni sunt gratis?:)) Au vreo 12 editii pe sezon. E clar ca exista niste conditii minime. Cat despre Maruta, nu stiu decat de un caz care a devenit subiect tabloid, dupa care a fost exploatat acolo. Daca persoanele respective nu deveneau subiect tabloid, nu apareau acolo. Asa, cred ca si concurenti de la X Factor au ajuns la Acces direct, dar nu este o regula.
  • ananu ananu
    Alina si Andrei au studii de specialitate. In rest Dragos este doar un prezentator, iar cealalta... o gura-casca, desi se vrea arhitect. Deci, despre ce vorbim aici?
  • jaja jaja
    Stii tu ca l-a facut cu ala?
    Eu tin minte ca s-au despartit oficial,iar apoi a ramas Mantea insarcinata si bum...erau impreuna ca si cum despartirea nici n-ar fi avut loc :)).
    Cine stie cu cine a ramas aia gravida si l-au bagat pe asta in fata.
  • alex2 alex2
    ep1 din noul sezon trebuie neaparat vizionat, altfel nu veti putea sa intelegeti ce bazaconii produc mintile arhitectilor aia (oare cum au fost selectionati?).
    pe scurt, geniile au facut o scara pentru pod care ocupa un spatiu gigant din camera, asamblata din corpuri de biblioteca intercalate, fara balustrade sau orice alt fel de protectie.
    in pod au facut camera copiilor si au pus pe jos o plasa rara, stil plasa de pescuit, prinsa de margini, ca baietelul familiei sa stea acolo suspendat in aer la 3 metri, ca la circ. absolut genial.
  • Iulian Iulian
    Hai nu exagera ca au ramas, Andreea Mantea are copil, este unu Eduard care a ramas cu fata castigatoare.. Este naspa ca apar vedete.. Daca s-ar inscrie femei normale, ar fi altceva. Mai interesant..
  • Iulian Iulian
    Visuri la cheie nu-i o emisiune gratis.. Ei vin la tine sa-ti faca casa cu niste conditii: Sa ai casa cu etaj, casa sa nu fie din alte materiale decat din beton.
    A sunat o persoana sa se inscrie, traieste intr-o camera cu cei 7 copii ai ei, iar cei de la protv nu au dorit sa-i ajute pentru ca nu au o "bursa" de la primarie. Cat despre "o emisiune speciala", da, o emisiune in care dupa ce te ajuta trebuie sa platesti sau sa mergi la Maruta sa faci rating cu povestea ta vreo 3/4 zile.
  • gogu gogu
    Sincer, este singura emisiune de la PRO la care ma uit - cu exceptia momentelor fortate - voit lacrimogene care imi dau senzatia de film indian prost facut...aseara am dat pe alt post pana a trecut jeluiala falsa a acelei arhitecte anoste - si dupa aia am revenit... :)
  • burlacu burlacu
    S-a cam prins lumea cum e cu emisiunea asta unde la final nimeni nu ramane cu nimeni (Bote,Dragusanca,fotomodelul al carui nume nu-l stiu etc ) .Plus ca pe Daniela Crudu stim din stenograme ca poti sa o ai in emisiunea ta personala cu 2000 de euro ;) Cea mai fake productie a Antenei!
  • Iulian Iulian
    Mai bine difuzau "Burlacita" vara aceasta ce a trecut, poate facea audiente bune. Iar in toamna sa rebage NEXT STAR/Te pui cu blondele?
  • F F
    Visuri la cheie merita sa fie lider detasat. E o emisiune foarte speciala.

    Audientele slabe pentru Burlacita nu sunt o surpriza. Emisiunea asta nu performeaza de cateva sezoane, dar Antena continua sa o faca dintr-un motiv doar de ei stiut.

Trimite un comentariu

sus