Skip to main content

Mihai Pâlşu a plecat de la cotidianul Puterea şi va lansa un site: ”vreau să nu mai dau explicaţii la întrebări de genul "de ce ai publicat articolul x”

 
Mihai Palsu
Mihai Palsu

Mihai Pâlşu a plecat din poziţia de director editorial al cotidianului Puterea. “Am decis să pun capăt colaborării mele cu domnii Adrian Thiess, Gabriel Bleandă şi Georgian Puiu, proprietarii cotidianului naţional Puterea. Practic, am reziliat unilateral contractul de management editorial”, a scris el pe Facebook.

Publicitate

De ce a luat această decizie?

Mihai Pâlşu, pentru Paginademedia.ro:

“Pentru că vreau să nu mai dau explicaţii la întrebări de genul "de ce ai publicat articolul x?" Pentru că vreau să fiu susţinut după ce public anchete care zguduie viata politică si mediul de afaceri, chiar si in fata justiţiei, nu suspendat.”

Ce va face?

“Am in plan să produc un vehicul media care să conţină si print. Pentru început un site (secundatv.ro) si un bilunar sub titlul Secunda”, a precizat Pâlşu pentru Paginademedia.ro.

Mesajul publicat de Mihai Pâlşu:

"Am decis să pun capăt colaborării mele cu domnii Adrian Thiess, Gabriel Bleandă şi Georgian Puiu, proprietarii cotidianului naţional Puterea. Practic, am reziliat unilateral contractul de management editorial, conform articolului 4.5 din contract.

Le mulţumesc celor trei proprietari pentru faptul că mi-au încredinţat, vreme de trei ani, conducerera editorială a ziarului Puterea.

Le mulţumesc cititorilor ziarului Puterea pentru că m-au sprijinit în momente-cheie ale carierei mele, în special la sfârşitul anului 2014, pentru simpatia arătată faţă de politica editorială promovată de mine.

Le mulţumesc colegilor din redacţie pentru faptul că m-au ajutat să produc un ziar de înaltă valoare, că m-au sprijinit să plasez cotidianul Puterea pe un piedestal onorant.

Sper ca noua echipă care va prelua conducerea editorială să adauge cel puţin o cărămidă la fundaţia ziarului Puterea."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus