Skip to main content

Mihnea Măruță, fost redactor-șef Cotidianul și Adevărul, va coordona un nou proiect online: PressOne. Cine este investitorul?

 
Mihnea Măruță, fost redactor-șef Cotidianul și Adevărul, va coordona un nou proiect online: PressOne. Cine este investitorul?
don-lothrop

Jurnalistul Mihnea Măruță va coordona o nouă publicație online - PressOne - ce va fi lansată luni, 21 septembrie. La proiect vor lucra opt jurnaliști din trei orașe: București, Iași și Cluj (sediul central al publicației).

Finanțatorul proiectului va fi omul de afaceri american Don Lothrop, care vine în România din 2005 și care a lansat fundaţia RomaniaOne.

Publicitate

don-lothrop

Contactat de paginademedia.ro, Mihnea Măruță a declarat: „Vom publica materiale mai elaborate, idei originale sau articole care pornesc de la ştiri şi pe care le dezvoltăm sau le abordăm diferit.” Jurnalistul a mai spus că layout-ul este o surpriză pentru cititorii din România şi că vor oferi un „serviciu de newsletter original, pentru cei care caută cele mai bune texte jurnalistice de pe întreg internetul”.

Jurnalistul Mihnea Măruță a fost între 2007 și 2008 redactor-șef la Cotidianul. După această perioadă, Măruță s-a retras la Cluj, unde s-a ocupat de proiectul oradecluj.ro. În iulie 2012, a revenit la București unde a fost redactor-șef la Adevărul, funcție pe care a ocupat-o până în luna decembrie a aceluiași an.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Voi sunteti aia care va bateti joc de turisti in Cluj , nu-i asa ? Ce sila si scarba ti se face de arogantii ardeleni, ce fac misto de moldoveni si olteni ori de bucuresteni (numiti "miticii") dar ei sunt de fapt oile negre ale unui oras respectabil, de altfel...

    Evit apartamentele in regim hotelier , ca si "airbnb"-ul de altfel in zona Cluj, aveti doar impresia ca sunteti voi mai cu motz dar nu sunteti mai breji decat restul Romaniei fanariote...

Trimite un comentariu