Skip to main content

National Geographic a fuzionat cu 21st Century Fox

 
National Geographic a fuzionat cu 21st Century Fox
Rupert Murdoch

National Geographic a fuzionat ieri cu 21st Century Fox, companie deținută de Ruper Murdoch, în cadrul unei înțelegeri de 725 de milioane de dolari, scrie HotNews.ro, care citează New York Times.

Publicitate

În entitatea rezultată vor fi incluse toate publicațiile, studiourile și departamentele digital media, licențe sau de comerț online ale National Geographic.

21st Century Fox va deține 73% din capitalul noii entități, numită " National Geographic Partners" , iar "National Geographic Society" va deține 27%. Ambele societăți vor fi reprezentate egal în conducere.

"Această fuziune este despre crearea unei noi companii, o revitalizare a brandului" spune James Murdoch, șeful executiv al celor de la 21st Century Fox.

National Geographic Society va continua să funcționeze ca o societate non-profit, astfel că banii proveniți de la Fox se vor duce în investiții pentru știință, cercetare și educație.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • si acum ca FOX si NG au fuzionat, oare va veni FOX pe piata TV din Romania cum se zvonea de multi ani???? ca doar exista NG si in Romania, deci se poate sa ajunga si FOX cu ocazia asta.....

Trimite un comentariu