Skip to main content

Revista de fitness Shape ajunge în România

 
Revista de fitness Shape ajunge în România
shape

Media Venture Capital, compania care editează titlul Playboy, a lansat săptămâna trecută revista pentru femei Shape, titlu licențiat de la compania americană Meredith Corp. Revista este condusă din poziția de redactor-șef de Delia Robescu, cea care între 2003 și 2007 a condus revista Sana (revistă de sănătate).

„Este revistă a tututor femeilor active, de la 15 ani la …orice vârstă, atâta vreme cât își mențin spiritul tânăr și poftă de viață”, a explicat, pentru paginademedia.ro, Felician Scorobete, director general Media Venture Capital.

Publicitate

Revista glossy are o apariție lunară, în peste 100 de pagini, la prețul de 15 lei și este tipărită în aproximativ 8.000 - 10.000 de exemplare. Shape va putea fi găsită la toate chioșcurile de presă (rețeaua tradițională), cât și în alte puncte de difuzare a presei - supermarket-uri, benzinarii etc. (rețeaua netradițională), din toată țara. Potrivit reprezentanților revistei, distribuția se face prin Burda România SRL și Casa de Difuzare New Concept SRL.

Ce fel de subiecte va aborda: Exercitii si pictoriale de fitness si alte sporturi, dar și aspecte ale feminitatii, de la frumusete, vestimentatie si stil, nutritie si alimentatie, indrumari motivationale si psihologie, lifestyle si exemple personale ale unor celebritati si nu numai.

Felician Scorobete: „Iti trebuie putin curaj pentru a lansa o revista pe print, astazi, la noi, dar, avand in vedere ca SHAPE vine pe o nisa inca neexploatata in Romania (fitness), exista aceasta oportunitate.

Si in Vestul Europei se lanseaza mereu reviste noi, mai ales de nisa. La fel, am lansat de curand revista Parents (tot licenta SUA), pe o nisa din care revistele pe print au cam disparut, parenting-ul.

In plus, SHAPE este un brand foarte puternic din SUA, cunoscut chiar si de catre romanii interesati de fitness, sport, miscare, nutritie, stil de viata sanatos (probabil mai mult datorita website-ului www.shape.com), asa nu este chiar o aventura si suntem siguri ca revista va confirma si la noi. Brandul Shape are 11,8 milioane de cititori lunar.”

Cine este Media Venture Capital:

Felician Scorobete, cel care a preluat licența Playboy, a lucrat la BurdaRomânia timp de 14 ani, între 2000 și 2014, având poziții de conducere editorială pe mai multe titluri, de-a lungul timpului, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. Compania pe care o administrează – Media Venture Capital – a preluat de la Burda revistele Casa de vacanță și Bucătăria de azi anul trecut, după ce Burda a cumpărat Sanoma. Consiliul Concurenței a decis că Burda trebuie să renunțe la anumite titluri pentru a nu încălca legislația în domeniu, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu