Skip to main content

Apropo TV, sezon nou la Pro TV. Emisiunea lui Andi Moisescu vine cu un nou format

 
Apropo TV, sezon nou la Pro TV. Emisiunea lui Andi Moisescu vine cu un nou format
Andi Moisescu

Apropo TV revine în grila Pro TV începând de duminică, 4 octombrie, de la 12:45, într-un format nou, anunță postul de televiziune.

Publicitate

Prima modificare esențială va fi adusă rubricii România care este, care începând din acest sezon va reuni oops-urile săptămânii comentate de gazda emisiunii, Andi Moisescu.

Duminica aceasta, Amalia Năstase, Costi Diță, Amalia Enache, Moise Guran și Liviu Mihaiu împreună cu Andi Moisescu vor discuta despre câteva investiții făcute în stil pur românesc: biserica din secolul al XIII-lea cu termopane, azilul de bătrâni fără chiriași sau telescaunul de la Iași în valoare de 6.4 milioane de lei.

Tot săptămâna aceasta, Andi Moisescu îi va avea invitați în platoul emisiunii pe regizorul Radu Muntean și pe actorul Iulian Postelnicu și vor discuta despre cel mai recent film românesc, Un etaj mai jos.

Serialialul Next Gen, care reunește portrete de tineri muzicieni, cineaști, artiști plastici și chiar sportivi de performanță, i se va adăuga un nou segment, intitulat Next Level, dedicat românilor creativi, cu inițiativă și idei originale, care fac parte din România noului val.

„Tradiționalul” segment dedicat publicității, intitulat acum Ad Smile, va fi livrat într-un nou decor de Andi Moisescu și invitații săi, iar rubricile Time Out, respectiv, Time Out 101 își vor lărgi aria de conținut și portofoliul de invitați.
Începând din acest sezon, clasicele materiale tematice centrale marca Apropo TV se vor concentra exclusiv pe subiecte ample, de colecție, fiind prezentate într-o formulă episodică, cu patru sau cinci invitați-comentatori la fiecare temă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu