Skip to main content

Click TV iese din grila postului Prima TV. Ce se întâmplă cu prezentatorii

 
Click TV iese din grila postului Prima TV. Ce se întâmplă cu prezentatorii
Alexandru Constantin si Diana Bart

Emisiunea Click TV iese de luni din grila postului de televiziune Prima TV.

Publicitate

Realizatorii emisiunii, Diana Bart și Alexandru Constantin, vor prezenta o nouă emisiune, Focus Magazin. Noul program - tot unul momden - va fi difuzat zilnic, de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, după principalul jurnal de știri al postului.

Directorul de programe al Prima TV, Răzvan Borș, spune că decizia a fost luată în urma unei "analize detaliate".

„Vrem să oferim mereu publicului Prima TV un conținut de înaltă calitate, care să fie accesibil și adaptat nevoilor sale de consum. Analizăm constant feedback-ul primit de la telespectatori și adaptăm oferta noastră de programe, cerințelor lor.”

Despre ce va fi Focus Magazin? Emisiunea va fi orientată tot pe zona de știri mondene, cum era și Click TV, doar că nu va mai purta numele tabloidului deținut de grupul lui Burci.

„Focus Magazin va avea subiecte de larg interes pentru publicul Prima TV. Vom vorbi despre pasiuni, hobby-uri, top destinații de vacanță, rețete de îngrijire personală, sănătate și frumusețe”, a declarat Alexandru Constantin.

Decizia celor de la Prima TV vine într-un moment dificil pentru postul TV. La finalul lunii august, postul Prima TV a intrat oficial în insolvență, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. La finalul lui 2014, Prima Broadcasting Group avea datorii totale de 14,5 milioane de euro și creanțe de 5,5 milioane de euro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu