Skip to main content

CNA a retras lincența Flash FM, post deținut de fostul primar din Târgu Neamț

 
CNA a retras lincența Flash FM, post deținut de fostul primar din Târgu Neamț
mic-radio - debanat

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să retragă frecvența postului Flash FM din Târgu Neamț întrucât postul nu emis mai mult de 96 de ore. De menționat că postul este operat de societatea Expert Media, la care acționar unic este Decebal Arnăutu, fost primar din Târgu Neamț.

Potrivit legii, CNA poate retrage o licență audiovizuală în mai multe situații, printre care și încetarea emisiei timp de mai mult de 96 de ore.

Publicitate

LEGISLAȚIE. 

ART. 57
(1) Licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele
situaţii:
b) titularul încetează să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a
acordat licenţa audiovizuală mai mult de 90 de zile, pentru motive de natură
tehnică, şi mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile
titularului;

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Numa pe ochi frumosi se lucreaza.
    Postul ala de radio din Galati despre care responsabilul zonal CNA avea dubii ca ar mai emite a ramas nesanctionat dupa ce o responsabila de la radioul cu pricina - plecata din tara in perioada ”incidentului” - a adus niste ”dovezi” a se citi niste benzi martor...se auzea pe fundal ceva muzica..
  • Sunt posturi de radio, locale sau chiar aparținând marilor rețele naționale, care stau oprite cu lunile și nu se sesizează nimeni. Nu știu ce e Flash FM ăsta, dar mi se pare destul de evident că s-a mers la pont.
  • Nimic mai fals cam acum un an în august televuziunea dar ce canalul sa il numesc asa media sud a fost închis mai bine de 2 saptamani, dar nua fost inchis pe motiv ca nu îl recepționau cetățenii bine

Trimite un comentariu