Skip to main content

CNN a transmis în regim de Breaking News tragedia din România. BBC, Sky, Reuters și France-Presse, despre evenimentul dramatic

 
CNN a transmis în regim de Breaking News tragedia din România. BBC, Sky, Reuters și France-Presse, despre evenimentul dramatic
CNN

Canalele internaționale au relatat pe larg despre incendiul din București, în urma căruia 27 de persoane și-au pierdut viața, iar 146 sunt internate în spitale.

CNN a transmis toată noaptea, în regim de Breaking News, cu relatări actualizate. Reporterul Pro TV Paul Angelescu a intrat în direct și a relatat pentru canalul internațional. Site-ul CNN a punctat că este cel mai grav eveniment de acest gen din ultimii ani, după tragedia din Santa Maria Brazilia din 2013, când au fost 235 de victime, notează Pro TV. Pe CNN a fost în direct cu informații și jurnalista Alessandra Stoicescu.

Agenția Reuters a scris că incendiul a izbucnit în timpul unui concert rock și că organizatorii anunțaseră înainte că va avea loc și un show pirotehnic. Reuters amintește că artificiile au fost cauza altor două tragedii: incendiul din Brazilia, din 2013 și unul din Rusia, din 2009, când au fost 156 de victime.

Tragedia a fost acoperită și de Associated Press, iar France Press a actualizat știrea de mai multe ori în timpul nopții, pe măsură ce apăreau date noi, relatează Pro TV.

Al Jazeera a difuzat toată noaptea informații despre eveniment. Jurnalista Sanda Nicola a intrat în direct din România pentru postul TV.

Site-urile altor două televiziuni importante - BBC și Sky News - au avut pe prima pagină evenimentul dramatic de la clubul Colectiv din București.

Publicitate
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • BUNA ZIUA,O FI PENTRU UNII. DESI STAM LA BLOC INTR-UN CARTIER APROAPE DECENT, SUFERIM DE FRIG SI NU AVEM NICI APA CALDA, SI BLOCUL SATA SA CADA PE NOI. ASTA SE INTAMPLA IN SECOLUL XXI.
  • Nu este chiar asa cum spune A3 ca este singurul post afiliat CNN este afiliat si ProTv. Time Warner compania care detine CNN chiar face parte din actionaratul CME compania mama a ProTv
  • Din cate stiu eu Antena 3 este singurul post afiliat CNN, nu? Ma rog, cred ca astia de la CNN au considerat ca reporterii PROTV sunt mult mai dinamici in a transmite sitiri in regim de BreakinNews.

Trimite un comentariu