Skip to main content

Dan Andronic, Radu Budeanu şi Bogdan Buzăianu ar fi implicaţi în noul dosar al Elenei Udrea

 

Directorul general al Evenimentului Zilei, Dan Andronic, fondatorul Cancan, Radu Budeanu şi omul de afaceri Bogdan Buzăianu ar fi implicaţi în noul dosar în care DNA cere reţinerea şi arestarea Elenei Udrea, suspectată că a luat mită câteva milioane de dolari, afirmă surse judiciare, scrie Mediafax.

Publicitate

De altfel, Dan Andronic a fost audiat la Direcţia Naţională Anticorupţie în 29 iulie, el spunând, la ieşire, că a fost chemat de anchetatori să aducă mai multe documente, fără a preciza în ce calitate a fost chemat.

În acest dosar ar fi implicat şi Bogdan Buzăianu, afirmă surse judiciare, care spun că acesta ar fi omul de afaceri la care fac referire procurorii DNA în legătură cu contractul cu Hidroelectrica, pentru care Udrea ar fi cerut mită 5 milioane de dolari.

În acest dosar ar fi implicat şi Radu Budeanu, fondatorul Cancan şi cel care controlează publicaţia şi proiectul Cancan TV. În 7 octombrie, procurorii DNA au făcut percheziţii la firma Cancan TV, la cabinete de avocatură şi la locuinţele mai multor persoane, într-un dosar privind fapte de trafic de influenţă şi spălare de bani, iar surse judiciare afirmau că printre cei vizaţi de anchetatori ar fi politicieni şi patroni de presă. Aceleaşi surse afirmau că şi Radu Budeanu, care în prezent nu mai este în acţionariatul firmei, dar controlează publicaţia tabloidă şi proiectul Cancan TV, ar fi vizat în anchetă şi urmează să fie audiat, în prezent acesta fiind plecat din ţară.

Dan Andronic a publicat în Evenimentul zilei două poziţii pe acest subiect.

„Evenimentul zilei este implicat în "jefuirea" Hidroelectrica la fel de mult cât este România liberă implicată în "jefuirea" Astra, Realitatea TV - în "jefuirea" Petrom Service şi a bugetului de stat, Hotnews - în "jefuirea" banilor de la SIVECO şi Pro TV - în "contractarea" a 5 milioane de euro de la Ministerul Dezvoltării. Şi exemplele pot continua, fără să vă mai plictisesc cu şantajele practicate de Antena # şi Jurnalul Naţional.”, a scris ieri Andronic.

În plus, într-un text apărut astăzi în EVZ, cu titlul Atac pe surse în al treilea dosar al Elenei Udrea. „Evenimentul zilei îşi continuă drumul”, Andronic mai menţionează: „Acum, "Evenimentului Zilei" i se pun în cârcă nişte lucruri care nu au nici o legătură cu munca celor 100 de oameni care reuşesc în fiecare zi să scoată un ziar bun, apreciat de peste 150.000 de cititori, care au transformat evz.ro într-un site de referinţă accesat lunar de 3 milioane de români, sau cu onestitatea cu care-şi scriu articolele şi participă la emisiuni TV. La "Evenimentul Zilei" se munceşte enorm, pentru că întotdeauna am crezut că putem dovedi că atunci când nu ai resurse financiare uriaşe le poţi înlocui cu resurse de imaginaţie şi dăruire.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Eeee, cum era cand ii faceai pe antenisti in toate felurile ? Ca sunt platiti din banii securitatii furati de Varan ? Atunci ei nu erau "jurnalisti cinstiti care muncesc sa faca un ziar/televiziune buna" ? Uite cum se intoarce roata si cum nu va crede nimeni pe cuvant dupa ce ati fost platiti din bani negri .Insa mai grav e ca de fapt stiati de acei bani si de multe ori v-ati vandut politicienilor executand comenzile lor si purtand propaganda pozand in deontologi .Aici sunteti mai jegosi decat ai varanului, aia macar sunt platiti cu contracte la vedere si stii de ce parte sunt, nu pozeaza ca "impartiali".
  • Mihai Popescu Mihai Popescu
    Scriiturile lui Andronic de pe evz.ro sunt absolut penibile. Au fost parte a unei mafii, cu toții.

    ”care au transformat evz.ro într-un site de referință accesat lunar de 3 milioane de români.”

    acum, intrați pe evz.ro. să apreciați ”referința”, excelența în presă.

Trimite un comentariu

sus