Skip to main content

Doliu național pe TV: Fără Vacanța Mare, MasterChef, Ham Talent, Te cunosc de undeva și Capatos

 
Doliu național pe TV: Fără Vacanța Mare, MasterChef, Ham Talent, Te cunosc de undeva și Capatos
emisiuni divertisment

Cele trei zile de doliu național schimbă radical programele posturilor de televiziune, care vor renunța în această perioadă la emisiunile de divertisment. Guvernul a declarat trei zile de doliu național, în memoria celor 27 de persoane care și-au pierdut viața în incendiul de la Club Colectiv.

Pro TV avea programată azi reluarea emisiunii Vocea României. În locul ei vor fi film șiprograme speciale de știri. Luni, în program era MasterChef și serialul de comedie Las Fierbinți, care nu vor fi difuzate.

Antena 1 nu va mai difuza emisiunile de divertisment în aceste zile. Astăzi, în program era Te cunosc de undeva, iar mâine seară urma să fie pe post SuperBingo Metropolis și HamTalent. Luni era ziua Poftiți de vă iubiți, în locul căreia va intra altceva. Nici Un Show Păcătos nu va fi pe post. Postul Intact nu va difuza nici publicitate în acesta zile, după recomandarea Uniunii Agențiilor de Publicitate din România, despre care Paginademedia.ro a scris AICI.

Kanal D a renunțat astăzi la reluarea emisiunii Roata norocului, care trebuia difuzată la prânz. Diseară, în loc de Vacanța Mare, postul are în program un film românesc. Duminică seara au fost scoase din grilă alte două emisiuni: Roata norocului și Vacanța mare.

Realitatea TV a oprit difuzarea tuturor spoturilor publicitare de la 11.30. Anuntul a fost facut de Saviana Rusu in timpul jurnalului.

Publicitate

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Chestia cu reclamele a fost impusa doar pentru emisiunile informative , acum ca unii au renuntat la publicitate de tot , sau ca posturile de stiri , care au numai emisiuni informative au scos publicitatea ... e normal ...

  Numai vorbiti aiurea ca PRO sau A1 sau X au dat publicitate ...
 • cine știe cum pot ajuta prin trimiterea unui sms sau a unui apel pentru a ajuta sau sprijini familiile celor pierduți in tragicul accident. ..menționez că sunt in anglia. .. Mulțumesc
 • Chiar daca tehnic e o comedie, Matilda e un film mai mult pentru copii, asa ca e acceptabil. Oricum e mai bine decat certurile si discutiile diverse de la Mireasa pentru fiul meu, care a fost sambata pe Antena la aceeasi ora.

  Sa lasam ura deoparte. Majoritatea televiziunilor au incercat sa evite programele nepotrivite. Marea problema va veni de marti, cand toate emisiunile tabloide se vor arunca pe subiectul asta.
 • Protv a avut nesimtirea sa difuzeze sambata dupa amiaza o comedie!! Caracteristic pentru aceasta mizerie de televiziune!
 • intentiile sunt bune, dar atentie. Unele filme pot fi mai nepotrivite decat diferitele emisiuni anulate, iar in afara prime time-ului mai sunt si alte emisiuni nepotrivite.

  Antena 1 a difuzat publicitate azi dupa Observator.
 • Dorim si programul pentru urmatoarele zile.. ce vedem in prime-time?

  Toate televiziunile din PROTV SRL au logo-ul transparent, Antena3 are globul negru, Kanal D, B1 au un ribbon peste logo, Prima Tv logo animat(dispare-apare), Realitatea logo-ul negru

Trimite un comentariu