Skip to main content

Emisiunea Ham Talent va debuta pe 18 octombrie la Antena 1

 
Emisiunea Ham Talent va debuta pe 18 octombrie la Antena 1
ham talent - Liviu Varciu

Antena 1 lansează Ham Talent, emisiunea produsă de Mona Segall, duminică, 18 ocotmbrie, primul show de televiziune din România cu și despre animalele de companie, anunță postul de televiziune. De la pisici si catei până la cai, hamsteri și papagali, emisiunea va aduce în atenția publicului talentele necuvântătoarelor.

Publicitate

Show-ul, prezentat de Liviu Vârciu, îi va avea jurați pe Diana Munteanu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Gabriel Cocu și Pepe. Diana Munteanu punctează aspectul, Beatrice Rancea notează relația dintre om și animalul său de companie, Gabriel Cocu analizează tehnica demonstrațiilor, Mihai Petre notează talentul și capacitatea de a performa, iar Pepe punctează capacitatea de a face spectacol.

„Niciodată, de când sunt în televiziune nu am avut emoții atât de mari la un show și asta pentru că este un proiect care îmi place foarte, foarte mult! Am avut câini de când mă știu, iubesc animalele, dar chiar și așa așteptările mele în ceea ce privește această emisiune au fost depășite! Am văzut animale care fac lucruri ce nici macar nu-ți pot trece prin cap, am cunoscut povșsti și oameni extraordinari și m-am distrat bine de tot alături de colegii din juriu. Ce a ieșit din toate aceste combinații…vă invit să vedeți duminică seara”, a declarat Liviu Varciu, prezentatorul show-ului.

“Ham Talent” va avea premii în valoare de 20.000 de Euro. Premiul I, „Ham talent”, în valoare de 10.000 de euro, se va acorda patrupedului sau înaripatului care va impresiona cel mai mult juriul și publicul. Premiul al II-lea, supranumit și „cel mai bun prieten”, în valoare de 5.000 de euro, se va acorda celor care demonstrează că au cea mai frumoasă relație stăpân – animal. Premiul al III-lea, în valoare de 3.000 de euro, va fi cel care va răsplăti cea mai frumoasă poveste ce stă la baza legăturii speciale dintre stăpân și animal. Mențiunea, în valoare de 2.000 de euro, va merge la cel mai haios animal.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu