Skip to main content

EXCLUSIV. Casa de producție din spatele Las Fierbinți va realiza un nou serial, cu foști Mondeni. Despre ce este vorba în noua producție de pe Pro TV

 
EXCLUSIV. Casa de producție din spatele Las Fierbinți va realiza un nou serial, cu foști Mondeni. Despre ce este vorba în noua producție de pe Pro TV
Atletico Textila (3)

atletico textila (2)
Credit foto: Ionut Achim Photography

Publicitate

UPDATE. Pro TV anunță oficial producția serialului Atletico Textila, pe care îl va difuza primăvara viitoare, în prime-time. 

Detalii, în articol.

EXCLUSIV. Frame Film, compania care produce serialul Las Fierbinți, va realiza un nou serial de televiziune. Câțiva foști “Mondeni” vor juca în serialul despre fotbaliști.

Detalii, în continuare:

Serialul se va numi Atletico Textila și urmărește viața unei echipe de fotbal de liga a patra. Este o echipă de fotbal de cartier, din București.

Frame Film a depus deja la OSIM o cerere de înregistrare a mărcii Atletico Textila.

Potrivit datelor Paginademedia.ro, câțiva foști membri ai emisiunii Mondenii vor juca în serial. Este vorba de Mirela Zeța, Andreea Grămoșteanu, Angel Popescu și Bogdan Cotleț.

Alături de actori, în serial vor apărea și fotbaliști profesioniști.

Serialul va fi produs de Dragoș Buliga (regizorul Las Fierbinți) și va fi regizat de George Dogaru.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, serialul urmează să intre în producție și să fie difuzat pe Pro TV anul viitor.

DETALII. Povestea Atletico Textila, echipa care joacă într-o ligă inferioară, începe în momentul în care patronul are un atac de cord și este înlocuit cu o femeie. Serialul Atletico Textila va fi produs de Frame Film, în regia lui George Dogaru, iar scenariul este realizat de Radu Crahmaliuc și Radu Mareș Alexandru.

George Dogaru, regizor Atletico Textila: „Pasiunea pentru fotbal nu se oprește numai la meciurile sau la competițiile sportive, ci continuă mai departe de acestea: faima, victoriile, banii, femeile, infamiile și toată atenția din jurul jucătorilor. Amănuntele picante din viața fotbaliștilor și informațiile din culisele unei competiții de fotbal sunt întotdeauna prețioase, la orice nivel, chiar dacă este vorba despre cea mai bogată echipă de fotbal sau cel mai sărac FC dintr-o ligă inferioară. Este o lume potrivită pentru comedie, iar Atletico Textila prezintă povestea savuroasă a unei echipe condamnate eșecului!”

Câteva fotografii de la filmările producției Atletico Textila au fost publicate în urmă cu câteva luni de fotograful Ionuț Achim.

atletico textila (1)
Credit foto: Ionut Achim Photography

atletico textila
Credit foto: Ionut Achim Photography

Atletico Textila (1)

Atletico Textila (2)

Atletico Textila (3)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • in sfarsit ies si oameni astia din anonimatul in care i-a bagat Burci din motive de neconcurenta la Huidu si bani putini ! Le tin pumnii !
  • Si totusi care e bugetul la Romanii au talent/Vocea/Sunt Celebru? Sa facem un calcul estimativ? La seriale, multi bani merg in "vedete", nu neaparat in productie. In RO n-am vazut inca pe cineva sa investeasca in productie sau intr-un scenariu care sa sa te indoaie. Am auzit in schimb de "vedete" platite regeste in seriale, care nu aduc nici pe departe audienta dorita. Poate ca o productie marfa de marfa cu o poveste bine scrisa si cu actori necunoscuti ar fi mai buna decat una plina de "vedete", dar saracuta in productie si scenariu.
  • un episod poate costa de la 40000 de euro in sus. la telenovele, dupa ep 100- pentru ca investitia se amortizeaza- se poate ajunge la 20000 euro pe episod.
  • Eu voiam sa subliniez diferenta de durata. Un episod de 60 minute probabil costa mai mult decat 3 ore de Poftiti pe la noi, asa ca de ce ar investi Antena intr-un serial?
  • Da-mi voie sa ma indoiesc ca bugetul emisiunilor Romanii au talent/Vocea/Sunt Celebru etc. e mic. Eu zic, asa estimativ, s-ar putea face si un serial de 12 episoade/cost per episod din bugetul total al unei emisiuni. Sa ne intelegem, nu vorbesc de un serial gen Homeland sau Person of Interest.
  • ele sunt scumpe daca le compari cu alte genuri. si in afara, se stie ca un reality show costa mai putin. in Romania exista insa si alte dificultati. o mare problema este durata. in conditiile in care televiziunile din Romania lungesc orice format, ajungandu-se la aberatii ca Poftiti pe la noi de 3 ore si edtii live de 5 ore pentru Vocea, Romanii au talent, X Factor, o investitie intr-un serial de 30 60 minute arata cam greu bine pe hartie. Las fierbinti a dovedit insa ca pot exista si multe avantaje. Redifuzarile unui serial de succes pot scoate audiente egale primei difuzari, ca si filmele. De asta Protv incearca.
  • Nu sunt chiar atat de scumpe. Scumpe le-au facut oamenii care le-au produs. Cum nu facem seriale made in us, cu vedete una si una, n-ar avea de ce sa coste o avere. Pentru ca realistic vorbind, nu avem vedete. Si da, ar trebui sa se produca mai multa fictiune in Romania.
  • serialele sunt foarte scumpe pentru Romania. sper sa gaseasca succes si sa fie mai mult decat o copie Las fiebinti. asta ar trebui sa oblige si celelalte televiziuni la investitii in seriale. sa nu uite ca exista si alte genuri.

Trimite un comentariu