Skip to main content

Foști angajați în echipa de bază a companiei de monitorizare din Mediafax Group au fondat un nou proiect

 
Foști angajați în echipa de bază a companiei de monitorizare din Mediafax Group au fondat un nou proiect
Klarmedia

Trei foști angajați care au lucrat în Mediafax în compania de monitorizare, în echipa de bază a departamentului, au lansat o firmă de profil - Klarmedia. În noul start-up, în care cei trei sunt acționari, lucrează și alți foști colegi de la Mediafax, cu experiență de peste 15 în firmă.

Publicitate

Despre ce este vorba, în continuare:

Trei oameni sunt fondatorii noii companii de monitorizare, activă pe piață din această lună. Este vorba de Ionuț Anastase, Octavian Petrescu și Ramona Pîrvulescu. Toți au lucrat mulți ani la compania de monitorizare din grupul lui Adrian Sârbu.

Ionuț Anastase a fost coordonatorul vânzărilor companiei Mediafax Monitorizare. Ramona Pîrvulescu și Octavian Petrescu au fost account manageri, ocupându-se de vânzarea produselor Mediafax, atât a celor de monitorizare, cât și a abonamentelor de business.

Cei trei dețin jumătate din Klarmedia, celelalta 50 de procente fiind deținute de compania IT Solvit Networks (firmă care are și o divizie de softuri pentru monitorizare).

Octavian Petrescu, administratorul Klarmedia, a explicat pentru Pagindemedia.ro:

"Klarmedia este un start-up pe care îl suținem noi ca acționari. Pe de o parte, suntem cei trei fondatori, care susținem jumătate din investiție și, pe de altă parte, mai este un acționar, care se ocupă cu partea de soft și susține acest segment."

"Avem un business plan gândit pentru o perioadă lungă de timp, deoarece noi credem în viitorul acestui proiect", a mai spus el.

În afară de cei trei fondatori în companie mai lucrează și alți foști angajați Mediafax. Este vorba, printre alții, de Bogdan Ceaușescu, Liviu Gerea, Anca Burlacu, Adrian Sabău și Silvester Starcea.

Klarmedia are peste 40 de angajați și oferă servicii de monitorizare presa scrisa centrala si regionala, monitorizare radio-tv cu raportare zilnica, alerte in timp real si transcriputuri ale stirilor si emisiunilor, monitorizare online si social media etc.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu