Skip to main content

Fostul director OTV Doru Iuga, directorul Atac de Buzău şi soţia sa, reţinuţi pentru şantaj

 
atac de buzau
atac de buzau

Directorul publicaţiei "Atac de Buzău", Florin Paraschivescu, soţia acestuia, şi fostul director al postului OTV Doru Iuga, redactor al săptămânalului buzoian, au fost reţinuţi pentru şantaj, fiind suspectaţi că au cerut bani unor oameni de afaceri şi primari pentru a nu publica materiale despre ei, anunţă Mediafax.

Publicitate

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, procurorul Cecilia Iana, trei persoane au fost reţinute pentru şantaj, în prezent existând cinci plângeri la dosar şi cinci părţi vătămate, dar cercetările continuă.

Săptămânalul Atac de Buzău a apărut pe piaţa media buzoiană în urmă cu peste un an, iar de atunci s-a făcut remarcat prin mai multe materiale defăimătoare la adresa oamenilor de afaceri şi a primarilor din localităţile judeţului.

În tot acest timp, potrivit unor surse judiciare, plângeri ar fi fost formulate de primari care ar fi fost nevoiţi să plătească diverse sume de bani pentru a nu deveni subiect în paginile săptămânalului. Printre cei care ar fi depus plângere împotriva lui Paraschivescu s-ar număra primarul din Poşta Câlnău, Sorin Munteanu, primarul oraşului Nehoiu, Florentin Lungu, primarul comunei Berca, Valeriu Marcu, fostul deputat Marian Ghiveciu, dar şi oameni de afaceri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pol pot pol pot
    Poate de data asta baiatul deseu de la OTV face mai mult de cateva luni de puscarie ca ultima oara cand a fost salvat in extremis de Noul Cod Penal :))) Il salveaza iar oare candidatul la primarie, marele deputat Fenechiu, coleg de suferinta cu Iuga?
  • Alex Alex
    Asta lucra si la Ziarul Atac din Bucuresti . tot cu mizerii dastea se ocupa , probabil erau mai multe divizii ale acestui ziar de 2 le in mai multe judete apropiate capitalei

Trimite un comentariu

sus