Skip to main content

GALERIE FOTO. Realitatea TV are de astăzi o nouă grafică. Care sunt principalele schimbări

 
GALERIE FOTO. Realitatea TV are de astăzi o nouă grafică. Care sunt principalele schimbări

Din această dimineaţă, Realitatea TV are o nouă grafică. Postul de ştiri condus de Cozmin Guşă a aparut odată cu începerea matinalului, într-o nouă formulă.

Publicitate

Burtiera este secondată de un singur craw-ul, în loc de două cum era până acum. Sigla este puţin mai mare, şi pe un fond alb mai deschis, iar numele emisiunii este în permanenţă afişat pe ecran în partea dreapta jos a ecranului.

Paginademedia.ro prezintă în continuare, într-o galerie foto, principalele transformări ale graficii Realitatea TV. (foto sus, înainte, foto jos, cu noua grafică)

Processed with Moldiv

Transmisiune live

Processed with Moldiv
Ecran partajat

Processed with Moldiv
Live

Processed with Moldiv
Ecran partajat

Processed with Moldiv

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    noua grafica e foarte urata si seamana cu cea de la ghita TV.
  • Corsar Corsar
    Cozmin el și limbricul Batistuta fac o alta mișcare... Încearcă sa apropie cat mai mult grafica realitatea TV de grafica realitatea Tv furata plus.... Urmează falimentul realitatea media și șobolanii trebuie sa treacă totul pe televiziunea ANAListului C. H. GUSA.
    Primele schimbări... Realitatea va mai pierde un pachet însemnat de telespectatori cu aceasta ocazie.... Crawlul realitatea era emblema și individualizat foarte bine postul. Pe vremea când realitatea era condusa de profesioniști, s-a încercat schimbarea Crawlului... După primele cifre de audienta s-a revenit...
  • george george
    nu-mi place...grafica nasoala..nu stiu de ce nu se inspira din afara...toate sunt aproape la fel...digi si b1 identici, antena 3 nu si-a schimbat grafica de cand s-a lansat, romania tv, daca s-ar putea sa puna "URMEAZA" pe tot ecranu...fara gust
  • Dan Dan
    Cum spunea si Cristi mai sus, font mult prea mare si incomparabil mai slab decit cel de dinainte. Refreshul de grafica ar trebui trecut la "asa nu".
  • an an
    da, dar antena3 e a treia televiziune a Romaniei, si prima in categoria stiri...(si nu e nici HD nici 16:9)
  • Bamboo Bamboo
    Ce nu stiu multi este ca grafica RTV este facuta de aceeasi oameni care realizasera grafica Realitatea Tv. De fapt grafica RTV era varianta 2 pt Realitatea Tv. In momentul scindari grafica actuala a fost singura care "a ramas" in serverele din casa presei.
    Dupa mine nu exista nici o asemanare intre cele 2 televiziuni .
  • Iulian Iulian
    Fontul este ca si la Antena3, aproximativ. Ora este pusa anpoda, in dreapta. Mai bine o puneau in stanga iar in locul orei sa apara numele emisiunilor si intre ele banda care ne arata stiri de pe site. Logo-ul daca era fara background alb, era mai OK.

    P.s.: Au zis altii ca ei n-au HD, pai cum sa ai HD la o televiziune care nu apare in top 15 televiziuni/audienta? Daca Antena1 inca n-are HD si este pe 2, pai la ce sa va asteptati la o televiziune fara audienta?
  • Iulian Iulian
    16:9 anyone? Ca nici RTV sau Antena3 nu au nu e o scuza. Aia măcar nu se lauda cu grafica nouă. HD nu-si are rostul ca Iliescu știm ca e bătrân și Băsescu chel.
  • geo geo
    Da...asta mi-a sărit și mie în ochi...banda roșie de jos precum și cea neagră te duc cu gândul la România TV...
  • an an
    intre ghilimele scrisesem Realitatea...dar se pare ca nu a aparut...
  • an an
    Felicitari, e o grafica chiar reusita, ma asteptam la mult mai putin, dar e chiar bine...apare scris si <> in partea de logo a emisiunilor (ceea ce va face atragerea spectatorilor care confunda inca RTV cu Realitatea), eu zic ca e prea ok (daca vrei sa gasesti asemanari...e o grafica mult mai bine conturata decat la rtv - acolo burtierele ocupa tot ecranul - si va amintesc nici RTV nici Antena 3 nu emit nici HD nici 16:9)
  • Afi Afi
    Aw, God, acum mi-am dat seama. De ce am menționat dimensiunile mai mari de text? Le dau idei...
  • Afi Afi
    Marea schimbare... e un România TV ceva mai decent. Fontul ăla s-ar potrivi pentru cantități mai mici de text la o dimensiune mai mare. Pentru șiruri mai lungi trebuie ceva mai „easy on the eyes”. Pe lângă asta, mai sunt probleme de kerning. Doar eu văd „CHEL TUIESC”?
  • elena elena
    Ce au facut astia au furat grafica Romania TV?
  • Cristian Cristian
    Nici 16:9 si nici HD. "Marea" schimbare.

Trimite un comentariu

sus