Skip to main content

Mădălin Ionescu, realizatorul WowBiz, mesaj pentru „ipocriții și naivii” care semnează petiții online împotriva emisiunilor-tabloid: „Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa. Dacă aștepți asta de la TV... ești mort”

 
Mădălin Ionescu, realizatorul WowBiz, mesaj pentru „ipocriții și naivii” care semnează petiții online împotriva emisiunilor-tabloid: „Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa. Dacă aștepți asta de la TV... ești mort”
madalin ionescu

Realizatorul emisiunii WowBiz, Mădălin Ionescu, îi numește ipocriți și naivi pe cei care semnează și inițiază petiții împotriva emisiunilor tabloid. El a postat pe pagina de Facebook un mesaj pe  acest subiect ca urmare a reacțiilor dure din ultima vreme la adresa emisiunilor de gen. „ Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idioții nevindecabili cred asta”, a scris acesta în mesajul său.  „ Dacă aștepți asta de la TV... esti mort, nu ai înțeles nimic, trăiești degeaba”, a adăugat el.

Publicitate

El a mai explicat că printre telespectatorii emisiunii sale din fiecare seară se numără și mulți intelectuali. „Oare de ce?”, se întreabă Mădălin Ionescu retoric, și tot el răspund: „Pentru că acest show deștept, Wowbiz, binedispune, generează emoții, ridica probleme de viata (într-o manieră senzationalistică, da !) , stârnește controverse, generează fantezii și fascinație!”

Mesajul integral al lui Mădălin Ionescu, în continuare:

Mesaj adresat ipocritilor si naivilor care semnează petiții online împotriva show-urilor TV de tip tabloid !... Oameni buni ...tabloidul de succes este făcut de oameni foarte deștepți ! In toată lumea ! Este un gen de presa care atrage un public foarte larg ! Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa ! Doar idioții nevindecabili cred asta ! Rolul ei, in cel mai bun caz, este sa binedispună si sa informeze !

Educația trebuie sa o primesti in familie, in scoli, facultăți si prin specializările ulterioare ! Dacă aștepți asta de la TV ... esti mort , nu ai înțeles nimic, trăiești degeaba ! In nicio țara civilizata nu exista astfel de reacții ! Oamenii stiu acolo care este puterea telecomenzii si stiu ca televiziunea este un bussines cu fațete multiple ! Trăim intr-o țara in care TVR cultural a fost închis ! Despre ce vorbim ? Show-urile tabloide sunt de vina pentru asta ? Politicul si piața ! In cariera mea am făcut investigații la cel mai înalt nivel, am prezentat si emisiuni cu tenta culturală , am dat jos miniștri , am contribuit la lichidarea unor rețele economice toxice , periculoase ! Acum prezint un show tabloid ! Unul care tine in fata ecranelor, in fiecare noapte peste un milion de oameni ! Printre aceștia se număra , potrivit statisticilor primite, si foarte mulți intelectuali ! Oare de ce ? Pentru ca acest show deștept, Wowbiz, binedispune, generează emoții, ridica probleme de viata ( intr-o maniera senzationalistica, da !) , stârnește controverse, generează fantezii si fascinație !

Da putina culoare vieții celor care il urmăresc ! Nu vrei sa vezi asta , da pe Animal planet si urmărește viata suricatelor ! O veste proasta pt toți idioții care nu au citit când trebuia si acum vor sa primească educație de la TV !! Televiziunile de știri si cele cu iz cultural sunt aservite politic aproape peste tot in lume ! Toți cei care cred ca se informează si se culturalizeaza urmărind aceste genuri TV nici nu realizează cat de manipulați sunt in fiecare zi ! Câte mesaje periculoase le transforma creierul in fiecare zi ! Tabloidul asta pe care vânătorii de vânt il condamna este mai puțin nociv ! Asa erau si poveștile fraților Grimm ! Senzaționale ! Wowbiz este o emisiune de entertainment ! Ce e atât de greu de înțeles ? Kanal D este un post privat ! Nu trăiește din banii Statului !

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Jaja, el nu foloseşte diacritice, dar tu de ce n-o faci? E ca şi cum o "plimbăreață", să nu spun traseistă/prostituată, ar încasa banii şi apoi țipă la aia de pe partea cealaltă a drumului că prestează pe bani. Dacă aveai de gând să te iei de lipsa diacriticelor,puteai măcar să le foloseşti.
 • TVR HD și TVR Internațional au emisiuni excepționale. De când avem televiziune digitală terestră, eu am renunțat la cablu. In plus fac și economie.
 • Diaconescu a avut dreptate cand avertiza ca toate televiziuniile se vor OTV-iza, iar toti "specialistii" din media il ironizau cu ifosee de superioritate
 • dacă ai lucra la mcdonalds i-ai spune omului că mâncarea pe care o vinzi e toxică și nici măcar nu ține de foame? sau, în cel mai fericit caz, încolțit fiind, ai sugera că succesul internațional al câtorva lanțuri de fast food, este creația unor oameni foarte deștepți ;);), iar acest tip de restaurant, este gândit pentru a atrage un public foarte larg.. ;);)
 • e ceva asemanator cum era la OTV , acolo era pe episoade , tot cam aceleasi personaje , semivedete si nimic important doar cearta si facaturi totul pt o audienta mai ridicata ...nu au evoluat mai deloc programele tv din Romania
 • La început, în primele sezoane, WoWBiz-ul chiar era o emisiune de divertisment decentă...nu mahala, ca acuma. Aduceau invitați de soi, mulți chiar interesanți...însă de vreun an s-a produs o cotitură bruscă și au început să apară ”în exclusivitate” fel de fel de ciudați...mai întîi mai rar după care din ce în ce mai des...și divertismentul s-a transformat într-un reality-show de cea mai joasă și proastă calitate. Scenariile au fost din ce în ce mai slabe și mai necredibile iar ”mutarea” șatrei din Strehaia la București și ”violențele” care au urmat au pus capac la toate. Nu știu dacă în vreo țară civilizată europeană mai există emisiuni de genul celor în care Guță își bate ”amanta” iar ”iubitele” lui Leo îți ridică poalele în cap, în fiecare seară, la ore nepotrivite.
  Apropo, Medeline, cine va plăti amenda imensă aplicată de CNA...că doar nu tu ori ”asistenta” pe platou...
 • Mai Nea Cutare,televiziunea nu este in special pentru vagabonzi. Si voi astia ati facut uitate educatia,bunul simt si normalitatea. Chiar nu aveti nici un pic de rusine numai sa luati bani?
 • cam are dreptate. poti schimba programul cand vrei. cine te tine sa nu uiti pe TVR cultural sau pe Mezzo? :)
  TV-ul a fost creat ca un mijloc de propaganda(informare in masa) si pentru profit (cash, bani, dineros).
  nicio emisiune nu ar rezista ani de zile daca nu ar fi public care sa se uite la ea. asa ca...sa lasam ipocrizia. astia suntem.
 • Inca ceva, Medelin a zis ca Televiziunea nu are dreptul de a educa oamenii, da ai dreptate, dar n-are nici dreptul de ai indobitocii, asa cum face emisiunea ta de rahat

Trimite un comentariu