Skip to main content

Naşul TV a intrat în grevă. Vrea demiterea Laurei Georgescu. Ploaie de cuvinte dure la adresa şefei CNA

 
Nasul TV greva
Nasul TV greva

Radu Moraru a anunţat că a intrat în grevă din cauza şefei Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu. Astfel, aseară, pe postul de televiziune s-a difuzat întreaga seară o imagine cu studioul din care Radu Moraru îşi face emisiunile, dar cu scaunul de prezentator gol.

Publicitate

Pe jumătate de ecran apărea poza Laurei Georgescu, deasupra căreia stătea scris: „Naşul în grevă până la demiterea Laurei Georgescu din funcţia de preşedinte al CNA”, în timp ce burtiera anunţa: „Cerem protecţia Constituţională a Preşedintelui României”.

Greva este anunţată şi pe site-ul Naşul TV, într-un text dur, în care foloseşte diferite apelative la adresa preşedintei CNA: „hoata care ne-a furat banii din conturile Televiziunii Libere, dovedita de procurori si de investigatiile jurnalistice”. Este făcut, pe rând, „escoracă”, „bandită”, „nesimţită naţională”, „bandită dovedită de procurori şi de ziarişti”.

„Daca escroaca nu va demisiona, atunci il rog pe Presedintele Romaniei sa ii roage pe membri CNA sa nu mai stea la aceeasi masa cu bandita dovedita de procurori si de ziaristi”, scrie Radu Moraru.

Moraru a ţinut să-i „reamintească” Presedintelui Romaniei că a cistigat alegerile si cu ajutorul NASUL TV, „singurul post 100% anti Ponta, nu precum curvele de la Realitatea”. Astfel că Naşul aşteaptă „măcar un gest de recunostinta fata de NASUL TV! Macar un multumesc, ca sinteti neamt, nu un bandit dimbovitean!”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Televiziunea asta chiar exista pe undeva ? Individul pare a fi un demn urmas al lui Vadim Tudor, insa nu legat de inteligenta nativa sau memoria formidabila,ci legat de apetenta pentru circ si tendintele paranoice.
  • paul paul
    Oare de ce nu ma mira, desi la NASUL TV la emisiunea CRONICA DE NOAPTE s-au abordat subiecte pe teme istorice invitati fiind ALEX MIHAI STOIENESCU si ION CRISTOIU, ca telespectatorii romani prefera manele si emisiuni manelizate?Apetitul pentru prost gust a ajuns pe culmi iar ceea ce este de calitate si de unde ai ce invata, cat traim invatam, este respins.Ce e facil si de duzina este mult mai bine digerat. ESTI CEEA CE PRIVESTI spune un promo la o televiziune.
  • olga olga
    De ce nu ati afisat comentariul meu. Bine ca ROMANIA TV si ANTENA 3 nu au derapaje, dar sunt ocrotiti de lege.Nimeni nu e mai presus de lege, toti trebuie sanctionati pentru derapaje, fara partinire. Liberatatea de expresie e garantata de Constitutie, CNA nu trebuie sa faca abuz de putere si sa incalce Constitutia
  • Mihai Popescu Mihai Popescu
    alti falimentari. plang dupa fonduri.
  • abdu rehab abdu rehab
    nu se uita nimeni la astia, si mai are tupeul "Nasul" sa zica ca a castigat Klaus multumita lui. P de la PENIBIL.
  • geo geo
    E clar...că se închide și ”garsoniera” asta.
    Pentru că nu cred că CNAul va ierta derapajul acesta și, mai ales, jignirile la adresa controversatei președinte a CNA.
  • Iulian Iulian
    Cine e nasul teve? Ce audienta are acest post de a castigat Iohannis cu ajutorul lor? Penibili! In fine.. prin scandal faci audienta!

Trimite un comentariu

sus