Skip to main content

Nașul TV a intrat în grevă. Vrea demiterea Laurei Georgescu. Ploaie de cuvinte dure la adresa șefei CNA

 
Nașul TV a intrat în grevă. Vrea demiterea Laurei Georgescu. Ploaie de cuvinte dure la adresa șefei CNA
Nasul TV greva

Radu Moraru a anunțat că a intrat în grevă din cauza șefei Consiliului Național al Audiovizualului, Laura Georgescu. Astfel, aseară, pe postul de televiziune s-a difuzat întreaga seară o imagine cu studioul din care Radu Moraru își face emisiunile, dar cu scaunul de prezentator gol.

Publicitate

Pe jumătate de ecran apărea poza Laurei Georgescu, deasupra căreia stătea scris: „Nașul în grevă până la demiterea Laurei Georgescu din funcția de președinte al CNA”, în timp ce burtiera anunța: „Cerem protecția Constituțională a Președintelui României”.

Greva este anunțată și pe site-ul Nașul TV, într-un text dur, în care folosește diferite apelative la adresa președintei CNA: „hoata care ne-a furat banii din conturile Televiziunii Libere, dovedita de procurori si de investigatiile jurnalistice”. Este făcut, pe rând, „escoracă”, „bandită”, „nesimțită națională”, „bandită dovedită de procurori și de ziariști”.

„Daca escroaca nu va demisiona, atunci il rog pe Presedintele Romaniei sa ii roage pe membri CNA sa nu mai stea la aceeasi masa cu bandita dovedita de procurori si de ziaristi”, scrie Radu Moraru.

Moraru a ținut să-i „reamintească” Presedintelui Romaniei că a cistigat alegerile si cu ajutorul NASUL TV, „singurul post 100% anti Ponta, nu precum curvele de la Realitatea”. Astfel că Nașul așteaptă „măcar un gest de recunostinta fata de NASUL TV! Macar un multumesc, ca sinteti neamt, nu un bandit dimbovitean!”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Televiziunea asta chiar exista pe undeva ? Individul pare a fi un demn urmas al lui Vadim Tudor, insa nu legat de inteligenta nativa sau memoria formidabila,ci legat de apetenta pentru circ si tendintele paranoice.
  • Oare de ce nu ma mira, desi la NASUL TV la emisiunea CRONICA DE NOAPTE s-au abordat subiecte pe teme istorice invitati fiind ALEX MIHAI STOIENESCU si ION CRISTOIU, ca telespectatorii romani prefera manele si emisiuni manelizate?Apetitul pentru prost gust a ajuns pe culmi iar ceea ce este de calitate si de unde ai ce invata, cat traim invatam, este respins.Ce e facil si de duzina este mult mai bine digerat. ESTI CEEA CE PRIVESTI spune un promo la o televiziune.
  • De ce nu ati afisat comentariul meu. Bine ca ROMANIA TV si ANTENA 3 nu au derapaje, dar sunt ocrotiti de lege.Nimeni nu e mai presus de lege, toti trebuie sanctionati pentru derapaje, fara partinire. Liberatatea de expresie e garantata de Constitutie, CNA nu trebuie sa faca abuz de putere si sa incalce Constitutia
  • E clar...că se închide și ”garsoniera” asta.
    Pentru că nu cred că CNAul va ierta derapajul acesta și, mai ales, jignirile la adresa controversatei președinte a CNA.
  • Cine e nasul teve? Ce audienta are acest post de a castigat Iohannis cu ajutorul lor? Penibili! In fine.. prin scandal faci audienta!

Trimite un comentariu